Κεντρική NBA Φουλ για Λέικερς ο Λόνζο Μπολ!
NBA

Φουλ για Λέικερς ο Λόνζο Μπολ!

lonzo ball ucla

lonzo ball ucla

Οι Λος Άντζελες Λέικερς είχαν την τύχη να “καπαρώσουν” τη 2η θέση του επερχόμενου Ντραφτ στη χθεσινή λοταρία και έτσι, θα βρίσκονται στο top-3 για 3η συνεχόμενη χρονιά! Μάλιστα, η επιλογή τους αναμένεται να είναι ξεκάθαρη, με τον Λόνζο Μπολ να επιθυμεί διακαώς να ενταχθεί στους “λιμνανθρώπους”, κάτι που επιβεβαίωσε και ο “τρελοπατέρας” αλλά και μέντοράς του, ΛαΒάρ Μπολ!

“Δεν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό μου”, τόνισε ο ΛαΒάρ Μπολ, σε συνέντευξη που έδωσε στο Lakers Nation, σε ό,τι αφορά την πρόθεση των Λέικερς να επιλέξουν τον πρώην σταρ του UCLA στο δυναμικό τους. Μάλιστα, ανέφερε ότι ο Μπολ δεν πρόκειται να κάνει δοκιμαστικά με άλλες ομάδες, πέρα από τους Λέικερς: “Η μόνη ομάδα με την οποία θα κάνουμε δοκιμαστικά είναι οι Λέικερς και μόνο αυτοί. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος για τον οποίο θα χρειαστεί να δοκιμαστούμε”.

Μάλιστα, τόνισε ότι ο στόχος για τον γιο του δεν είναι η κατάκτηση του βραβείο του ρούκι της χρονιάς αλλά η πρόκρισή του στα πλέι-οφ: “Ο Μάτζικ πήρε πρωτάθλημα στην πρώτη του χρονιά ενώ ο Τζόρνταν στην . Οπότε, ο Λόνζο πρέπει να πάρει πρωτάθλημα εντός των επόμενων 7 ετών. Έτσι θα μπει στο μονοπάτι των κορυφαίων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…