Κεντρική Β' Εθνική “Εσύ… θα λείπεις;” (pic)

“Εσύ… θα λείπεις;” (pic)

peristeri1

peristeri1

Το Περιστέρι ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Νότιο Όμιλο της Β’ Εθνικής. Η ομάδα των δυτικών προαστίων, θα υποδεχθεί (20/5, 17.00)   τον Μανδραϊκό, σε ένα παιχνίδι όπου θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα, αφού αμέσως μετά τη λήξη, θα ακολουθήσει η απονομή.

Με ανακοίνωση της, η διοίκηση του συλλόγου, καλεί τον κόσμο στο “Ανδρεάς Παπανδρέου“, ώστε να σηκώσει μαζί με τον Νίκο Καραγιάννη και τους παίκτες το τρόπαιο. Μαζί με κάθε εισιτήριο, θα δίνεται δώρο και ένα συλλεκτικό μπλουζάκι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ώρα της στέψης έφτασε για τον Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου, καθώς την Κυριακή (21/5, 17:00) θα υποδεχτεί τον Μανδραϊκό στον τελευταίο του αγώνα στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Η ομάδα μας, έχοντας κατακτήσει ουσιαστικά τον τίτλο εδώ κι αρκετό καιρό, πραγματοποιώντας καταπληκτικές εμφανίσεις στον δεύτερο γύρο, όπου τρέχει σερί 14-0, θέλει να κλείσει την φετινή σεζόν με μία ακόμα νίκη, συνδυάζοντας την με την απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή από την ΕΟΚ.

Άπαντες στον ΓΣΠ περιμένουν τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας  να δώσει βροντερό παρών στο κλειστό “Ανδρεάς Παπανδρέου” και να… σηκώσει μαζί με το Νίκο Καραγιάννη και τους παίκτες του την κούπα!

Μαζί με κάθε εισιτήριο του αγώνα θα δίνεται και δώρο στους φιλάθλους ένα συλλεκτικό μπλουζάκι…

Τα καλύτερα έρχονται για τον Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου, που θέλει και μπορεί να επιστρέψει εκεί που του αξίζει. Η φετινή χρονιά είναι η αρχή μια πορείας που όλοι θέλουμε να μας μείνει αξέχαστη.

Εσύ… θα λείπεις;”

%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B9 1

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Τα αποτελέσματα των play off

Το Αιγάλεω έκανε το 2-0 επί της Δάφνης. Τα αποτελέσματα της National League 1. Το Αιγάλεω …