Κεντρική Basket League Άρης “Επιβράβευση η 3η συνεχόμενη παρουσία στα ημιτελικά”

“Επιβράβευση η 3η συνεχόμενη παρουσία στα ημιτελικά”

priftis mourtos

priftis mourtos

Ο Δημήτρης Πρίφτης εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ρεαλιστής και ανέφερε πως πρέπει να απολαύσουν την σειρά με τον Ολυμπιακό, ενώ πρόσθεσε πως είναι επιβράβευση η 3η σερί παρουσία στα ημιτελικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Άρη: “Η παρουσία μας για 3η σερί χρονιά αποτελεί την επιβράβευση της προσπάθειάς που γίνεται εντός και εκτός γηπέδου από όσους εργαζόμαστε στο παρκέ. Στην φάση αυτήν που διανύουμε ο συντελεστής δυσκολίας είναι υψηλός. Είμαστε ρεαλιστές και θέλουμε να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο και καλύτερο μπορούμε. Να χαρούμε τον τελευταίο μας μήνα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματα. Να ευχηθώ στον Ολυμπιακό που μας εκπροσωπεί ως χώρα ότι καλύτερο στην Ευρωλίγκα και να ευχηθώ να γίνουν καλά παιχνίδια και να τα ευχαριστηθούμε στο παρκέ”.

Από την πλευρά των παικτών ο Σπύρος Μούρτος ανέφερε: “Αποτελεί μία επιβράβευση της προσπάθειας που κάνει η διοίκηση και της δουλειάς των παικτών που η ομάδα έχει μείνει ίδια εδώ και τρία χρόνια. Καλή επιτυχία στο Final 4 για τον Ολυμπιακό. το γεγονός αυτό δείχνει και την ποιότητά τους και είμαστε μεγάλοι ανταγωνιστές και θα δώσουμε ότι έχουμε απέναντι στον Ολυμπιακό. Όλες μας τις πιθανότητες. Να γίνουν σε κόσμιες συνθήκες οι ημιτελικοί και οι τελικοί και να κερδίσει ο καλύτερος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…