Κεντρική NBA Επιτέθηκε στον Ντρέιμοντ Γκριν ο Τόμας!
NBA

Επιτέθηκε στον Ντρέιμοντ Γκριν ο Τόμας!

isaiah thomas celtics 1

isaiah thomas celtics 1

Ο Ντρέιμοντ Γκριν μίλησε πρόσφατα για τον Κέλι Ολίνικ, αποκαλώντας τον σέντερ των Σέλτικς “βρώμικο παίκτη” με αφορμή το φάουλ που πυροδότησε τον καυγά με τον Κέλι Ούμπρε. Οι φανς του NBA φρόντισαν, φυσικά να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους προς τις δηλώσεις του σταρ των Γουόριορς, ο οποίος έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές με το “βρώμικο” παιχνίδι του στο παρελθόν, οπότε δεν θα έπρεπε να μιλάει για τέτοια θέματα. Στην αντεπίθεση πέρασε και ο Αϊζέια Τόμας, με τον ηγέτη των Σέλτικς να υπερασπίζεται τον συμπαίκτη του.

“Δεν ξέρω πώς μπορεί και αποκαλεί κάποιον βρώμικο”, τόνισε ο Τόμας και συνέχισε λέγοντας: “Είναι αστείο που ο Γκριν είπε κάτι τέτοιο. Ό,τι και να κάνει ή να πει κάποιος στα πλέι-οφ γίνεται πολύ μεγαλύτερο θέμα απ’όσο θα έπρεπε”.

Ο Τόμας, μάλιστα φρόντισε να δώσει και έναν σαρκαστικό τόνο στα λεγόμενά του, αναφέροντας ότι ο Ολίνικ είναι ένας από τους πιο “βρώμικους” παίκτες που γνωρίζει! Όταν επανέκτησε τη σοβαρότητά του τόνισε: “Δεν είναι καθόλου “βρώμικος”. Σε κάποιες περιπτώσεις βρισκόταν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Συμβαίνουν διάφορα σε ένα παιχνίδι μπάσκετ, πόσο μάλλον στα πλέι-οφ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…