Κεντρική Α1 Ολυμπιακός Ενημέρωση για εισιτήρια του Final Four από τον Ολυμπιακό

Ενημέρωση για εισιτήρια του Final Four από τον Ολυμπιακό

olympiacosΗ ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τους φίλους των “ερυθρόλευκων” για την διάθεση των εισιτηρίων του Final 4 που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατόχων διαρκείας που επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση για αγορά εισιτηρίου του Euroelague Final Four 2017 της Κωνσταντινούπολης, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει όλους τους φιλάθλους για την επέκταση και αλλαγή των ωραρίου λειτουργίας των εκδοτηρίων ως εξής:

Ώρες Λειτουργίας εκδοτηρίων για αιτήσεις

Παρασκευή 05/05/2017                10:00 – 20:00
Σάββατο 06/05/2017                      10:00 – 18:00
Κυριακή 07/05/2017       Κλειστά (μόνο μέσω email ή φαξ)
Δευτέρα 08/05/2017                      10:00 – 18:00

Επίσημος Ταξιδιωτικός Οργανισμός ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – MARINE TOURS

Επίσης, ενημερώνουμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας που επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη για το Final Four της Euroleague (19-21 Μαΐου) ότι ο επίσημος ταξιδιωτικός οργανισμός της ομάδας μας, είναι η Marine Tours, www.marinetours.gr. Η Marine Tours, είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα πακέτα εκδρομών του Final Four της Κωνσταντινούπολης, τα οποία περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια προς και από την Κωνσταντινούπολη, διαμονή σε 4* ή 5* ξενοδοχείο, εκδρομές και εισιτήρια για όλους τους αγώνες. Μονο ο συγκεκριμένος ταξιδιωτικός οργανισμός έχει το δικαίωμα διάθεσης επίσημων ταξιδιωτικών πακέτων και εισιτηρίων αγώνα. Στην Marine Tours μπορούν να απευθυνθούν και όλοι οι κάτοχοι διαρκείας οι οποίοι θα προμηθευτούν εισιτήρια αγώνα. Για περισσότερες πληροφορίες για τα ολοκληρωμένα πακέτα που διατίθενται, μπορείτε να επικοινωνήστε στο 210 3712 200, ή να στείλετε email με  το αιτήμα σας στο final4@marinetours.gr.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή στους φιλάθλους μας να είναι προσεκτικοί στις επιλογές του πρακτορείου με το οποίο θα συνεργαστούν και να εξασφαλίζουν με απόλυτο τρόπο όλες τις λεπτομέρειες του ταξιδιού τους (αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή, εισιτήρια αγώνα). Η ΚΑΕ Oλυμπιακός έχει παραχωρήσει εισιτήρια αγώνα μόνο στην Marine Tours, κανένα άλλο ταξιδιωτικό πρακτορείο δεν συνεργάζεται με την ΚΑΕ Ολυμπιακός και κανένα άλλο δεν έχει το δικαίωμα να αναφέρει οτι συνεργάζεται με την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Έχουν παρατηρηθεί στο παρελθόν σε προηγούμενα Final Fours φαινόμενα παραπληροφόρησης και δημιουργήθηκαν προβλήματα, οπότε χρειάζεται προσοχή απο όλους!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: “Διάβασε τα χείλη μου” με πρωταγωνιστή τον Κόνιαρη (vid)

Άλλοι «διαβάζουν» τα χαρτιά, άλλοι τον καφέ και οι «ερυθρόλευκοι» τα χείλη ! Ποιος παίκτης…