Κεντρική NBA “Εμείς θα περνούσαμε αν είχαμε τον ΛεΜπρόν!” (vid)
NBA

“Εμείς θα περνούσαμε αν είχαμε τον ΛεΜπρόν!” (vid)

demar derozan lebron james

demar derozan lebron james

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς “κονιορτοποίησε” τους Τορόντο Ράπτορς στον 2ο γύρο των πλέι-οφς, με 36 πόντους, 8.3 ριμπάουντ, 5.3 ασίστ και 1.3 κλεψίματα ανά αγώνα, σουτάροντας με 57% στα σουτ εντός πεδιάς και με 48% στα τρίποντα! Ο “βασιλιάς” παίζει ίσως το πιο μεστό και αποδοτικό μπάσκετ της καριέρας του, με την καναδική ομάδα να μην έχει καμία τύχη απέναντί του. Για 2η σερί χρονιά, οι Ράπτορς έπεσαν “νοκ-άουτ” από την ομάδα του 32χρονου σούπερ-σταρ, με τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν να αναγνωρίζει την αναμφισβήτητη ποιότητα του αντιπάλου του.

Ειδικότερα, ο ηγέτης του Τορόντο θέλησε να τονίσει ότι ο Τζέιμς ήταν η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, λέγοντας: “Αν είχαμε τον ΛεΜπρόν στην ομάδα μας θα νικούσαμε εμείς. Δεν τον είχαμε όμως. Δεχθήκαμε τη “σκούπα” και το επερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται να είναι μακρύ”.

//platform.twitter.com/widgets.js

Μάλιστα, στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Ντουέιν Κέισι, ο οποίος ανέφερε: “Μπορείς να γυρίσεις τον διακόπτη όποτε θες με αυτόν στην ομάδα. Αυτός κάνει τη διαφορά“.

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…