Κεντρική Α1 Άρης “Έχουμε πλάνο για την επόμενη 5ετία”

“Έχουμε πλάνο για την επόμενη 5ετία”

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα “ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ“, ο Νίκος Λάσκαρης αποκάλυψε πως του ζητήθηκε να βοηθήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης, ρωτήθηκε για την επόμενη μέρα του μπασκετικού τμήματος, τονίζοντας, πως μετά το τέλος των πλέι οφ θα γίνει γνωστό το πλάνο που αφορά την επόμενη 5ετία των “κίτρινων”.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την αποκάλυψη ότι του ζητήθηκε να βοηθήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα: “Ναι, μας έχει ζητηθεί να βοηθήσουμε. Έχω κάθε καλή διάθεση. Με αποτρέπει ότι βλέπουμε έκτροπα, όπως αυτά του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ή την αντιμετώπιση που τυγχάνει η οικογένεια μου, αλλά και η ομάδα από μερίδα φιλάθλων. Για να σας εξηγήσω: όταν προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο για τον Άρη και κάποιοι, που έχουν συμφέροντα, προσπαθούν να ξεσηκώσουν μερίδα φιλάθλων, τότε μπορείτε να μου πείτε εσείς, ποίος θα βάλει τα χρήματα, τα οποία στο ποδόσφαιρο είναι πολλά περισσότερα για να νιώσει, να βιώσει, κάτι αντίστοιχο”.

Για το αν του έχει ζητηθεί να βοηθήσει ο ίδιος ή κάποιος άνθρωπος που θα βρει: “Και τα δυο! Σχεδόν το ίδιο πράγμα είναι. Αλλά έχουν ζητηθεί και τα δυο. Για το πρώτο δεν υπάρχει περίπτωση. Το δεύτερο το σκέφτομαι. Απλώς για το δεύτερο, όποιον φέρω θα έχω την ευθύνη, γιατί εγώ θα έχω κάνει τον “γάμο”. Και από τώρα σκέφτομαι τι θα τραβήξει ο άνθρωπος στο μέλλον…Στις νίκες θα είναι θεός και στις ήττες θα του λένε ” τι ήρθες να κάνεις εδώ;”. Θα είμαι υπεύθυνος εγώ. Αλλά το σκέφτομαι και θα μιλήσουμε περισσότερο για αυτό σύντομα”

Για τα αρνητικά αποτελέσματα τη φετινή χρονιά είπε:”Από άλλα θέματα εκτός μπάσκετ κάποιοι θέλησαν να τα εκμεταλλευτούν εις βάρος μας και να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα, το οποίο δυστυχώς δεν μπόρεσε να διαχειριστεί η ομάδα. Απ’ ότι έχω καταλάβει από τις συζητήσεις που έκανα, επηρεάστηκε τόσο η ομάδα όσο και το τεχνικό τιμ. Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να έχουν σχέση με την ομάδα”.

Για το “αύριο” του μπασκετικού τμήματος:”Όταν τελειώσουν τα πλέι οφ θα κάνουμε γνωστό το πλάνο που αφορά την επόμενη 5ετία της ομάδας”.

Σας έχει στεναχωρήσει σίγουρα η αγωνιστική πορεία της ομάδας η οποία δεν ήταν καλύτερη από την περσινή;

“Έχουμε πολλούς οπαδούς της νίκης και όχι της ομάδας. Αυτό είναι στην κουλτούρα του Έλληνα και όχι μόνο. Γενικά στη νότια Ευρώπη το βλέπουμε. Υπάρχουν οι οπαδοί μας και υπάρχουν και αυτοί που σε μια ήττα, δεν μπορούν να καταλάβουν πώς γίνεται αυτό. Πως κάποιος μπορεί να είναι καλύτερος και κάποιος σε άσχημη μέρα. Άθλημα είναι, εάν γνωρίζαμε το αποτέλεσμα πριν τον αγώνα δεν θα είχε κανένα ενδιαφέρον. Σε κάποιους μπορεί να αρέσει, αλλά εγώ το βλέπω κάπως διαφορετικά. Εγώ θέλω να βλέπουμε καλό μπάσκετ. Κάτι που δεν είδαμε στο παιχνίδι στην Αθήνα με τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η αλήθεια. Πρέπει να έχουν υπομονή. Πολλοί δεν έχουν υπομονή και λένε ‘το ποδόσφαιρο κοιτάξτε που είναι, θέλουμε κάτι τώρα’. Συγνώμη αλλά αυτό που θα χτίσουμε πρέπει να είναι σταθερό και δυνατό. Να μην είναι πυροτέχνημα. Τώρα λοιπόν πρέπει να δείξουμε υπομονή. Για να βάλουμε τις βάσεις. Είναι αυτό που θέλουμε να κάνουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καμπερίδης: «Να μεγαλώσουμε το διάστημα συγκέντρωσης και ποιότητας»

Ο Άρης επικράτησε εκ νέου της Λάρισας σε φιλική αναμέτρηση, με τον Σάββα Καμπερίδη να τονί…