Κεντρική Basket League Άρης “Έχουμε υπερηφάνεια σαν ομάδα…”

“Έχουμε υπερηφάνεια σαν ομάδα…”

ascot

ascotΟ Άρης παρά τις απουσίες των Τζάκσον και Καββαδά προσπάθησε πολύ απέναντι στον Ολυμπιακό και από το παιχνίδι του Σαββάτου η εμφάνιση του Αντουάν Σκοτ αποτελεί σίγουρα “κέρδος” (ο Αμερικανός πέτυχε 11 πόντους και βάσει ranking ήταν ο δεύτερος πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης). Τι ανέφερε ο Σκοτ για την παρουσία του στο ματς με τους “ερυθρόλευκους” αλλά και γενικότερα για τους “κίτρινους”; Ιδού…

Για την αντίδραση που “έβγαλε” o Άρης στον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό: “Όλοι έχουν την τιμή τους… Είναι ντροπιαστικό να χάνεις με 30 πόντους (σ.σ. εννοεί για το ματς στο ΣΕΦ), κανείς μας δεν ήθελε να επαναληφθεί κάτι τέτοιο, γι’ αυτό βγήκαμε στο παρκέ και παίξαμε δυνατά κάθε λεπτό του αγώνα χωρίς να μας ενδιαφέρει το σκορ. Ήμασταν ανταγωνιστικοί, παίξαμε σαν άντρες…“.

Για το ότι ο ίδιος έκανε την καλύτερή του εμφάνιση μέχρι στιγμής: “Νιώθω καλά… Αυτές οι ομάδες είναι καλές και πρέπει να βρω τον τρόπο να ταιριάξω στον ρόλο μου. Οι προπονητές και οι συμπαίκτες μου, μου είπαν να είμαι άνετος, να πάρω τα σουτ όταν είμαι ελεύθερος, να παίξω δυνατά στην άμυνα. Είμαι χαρούμενος για τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου, όταν συνεισφέρω με ένα καλό παιχνίδι”.

“Μονοπόλυο”, ο… αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικιών (στην Γρηγορίου Λαμπράκη 193). Ο χώρος που μπορείτε να δείτε πολλά παιχνίδια και φυσικά αυτά του Άρη!

Για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης στο τρίτο ματς με τον Ολυμπιακό για να είναι ξανά ανταγωνιστικός: “Πρέπει να κρατήσουμε τις βάσεις μας. Έχουμε υπερηφάνεια σαν ομάδα… Πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα, να μην τα παρατήσουμε σε αυτό το κομμάτι και να σκοράρουμε εύκολα καλάθια. Πρέπει να προσπαθήσουμε να μην χάσουμε. Σημασία έχει να παίζεις δυνατά και να προσπαθείς σε κάθε λεπτό του αγώνα”.

Για τον κόσμο του Άρη ο οποίος παρά την ήττα, χειροκρότησε την ομάδα: “Είναι πολύ όμορφο να έχεις τον κόσμο από πίσω σου. Προσωπικά όταν κάνω κάποιο λάθος έχω τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου να χειροκροτούν και είναι υπέροχο να ακούς τον κόσμο να κάνει το ίδιο. Είναι εξαιρετική η ατμόσφαιρα, η καλύτερη στην οποία έχω παίξει μέχρι στιγμής”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…