Κεντρική NBA Δύσκολα τα πράγματα για τον Πάρκερ (vid)
NBA

Δύσκολα τα πράγματα για τον Πάρκερ (vid)

tony parker

tony-parker

Ο Τόνι Πάρκερ έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο χθεσινό, 2ο ματς των Σαν Αντόνιο Σπερς εναντίον των Χιούστον Ρόκετς αλλά η τύχη τού γύρισε την πλάτη στην 4η περίοδο. Μετά από ένα floater στη ρακέτα, ο Γάλλος πλέι-μέικερ προσγειώθηκε άσχημα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο αριστερό του γόνατο, μένοντας στο παρκέ για αρκετή ώρα. Μάλιστα, δεν μπορούσε να βάλει καθόλου βάρος στο πόδι, κατά την αποχώρησή του για τα αποδυτήρια, με συνέπεια να τον μεταφέρουν οι συμπαίκτες του εκτός αγωνιστικού χώρου.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=1c2eEbv6NDA]

Ο Πάρκερ θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να εκτιμηθεί το μέγεθος της ζημιάς, όπως αναφέρει το ESPN. Αν κρίνει κανείς, όμως, από τα λεγόμενα των μελών της ομάδας , ο τραυματισμός του 35χρονου είναι αρκετά σοβαρός, με τις πιθανότητες επιστροφής του στη σειρά να είναι συντριπτικά εναντίον του. Ο Γκρεγκ Πόποβιτς περιορίστηκε στο να πει ότι τα πράγματα δεν είναι καλά (“It’s not good”) ενώ ο Μάνου Τζινόμπιλι τόνισε: “Είναι δύσκολο να τον βλέπεις να κουτσαίνει και να πονάει. Πάνω-κάτω ξέρουμε ότι δεν θα τον ξαναδούμε σύντομα. Αυτό είναι ένα ισχυρό “χτύπημα”. Θα δούμε”.

Η εμπειρία του Πάρκερ και η ηγετική του ικανότητα αναμένεται να λείψει αρκετά από τα “σπιρούνια” αλλά το βάθος του πάγκου επιτρέπει στο προπονητικό επιτελείο να αισιοδοξεί. Ο Πάτι Μιλς μπορεί επάξια να αναπληρώσει το κενό, έχοντας 9.5 πόντους ανά αγώνα και 3.5 ασίστ φέτος ενώ ο Κουάι Λέοναρντ έχει την ικανότητα να αγωνιστεί σαν πόιντ-φόργουορντ. Όπως τόνισε, όμως, ο Πόποβιτς: “Δεν έχουμε συγκεντρωθεί ώστε να μιλήσουμε για τον αντικαταστάτη του. Δεν έχω ιδέα ποιος θα παίξει στη θέση του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…