Κεντρική A2 Διαμαντάκος: “Όλοι μαζί για την παραμονή”
A2

Διαμαντάκος: “Όλοι μαζί για την παραμονή”

Η αντίστροφη μέτρηση του Αρκαδικού για τη “μάχη” των πλέι άουτ κόντρα στο Ηράκλειο ξεκίνησε, με τον Γιάννη Διαμαντάκο να καλεί τους φίλους της ομάδας στο κλειστό μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ούτως ώστε να διεκδικήσουν μαζί την παραμονή στην Α2:

Aναλυτικά:
“Έχουμε πλέον φτάσει στο τέλος της σεζόν και ένα βήμα πριν την επίτευξη του βασικού μας στόχου. Μια σεζόν που ξεκίνησε με πολλές ιδιαιτερότητες και μέσα σε αυτή άλλες φορές καταφέραμε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας, μερικές άλλες να τον αδικήσουμε, ενώ υπήρξαν και φορές που αδικηθήκαμε. Είναι γενική παραδοχή ότι αυτή η ομάδα δεν θα έπρεπε να είναι στην φάση των πλέι άουτ, ωστόσο οι παραπάνω λόγοι και διάφορες ατυχίες μέσα στη σεζόν (ίσως το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα η απουσία του αρχηγού μας, Γιώργου Κοψαύτη που μας στοίχισε αγωνιστικά αλλά και όχι μόνο) συνετέλεσαν στο να χρειαστεί να δώσουμε μια σειρά αγώνων απέναντι στο Ηράκλειο με αρκετά έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες και που σε αρκετά παιχνίδια έχει δείξει τη δύναμή της. Βεβαίως η φάση των πλέι άουτ δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου, είναι εντελώς διαφορετικά παιχνίδια και η κάθε λεπτομέρεια μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική.

Για όλους εμάς, προπονητικό επιτελείο και παίκτες η εμπιστοσύνη που μας έδειξε η διοίκηση σε αυτή τη μεταβατική για την ομάδα σεζόν αποτέλεσε και αποτελεί μια τεράστια πρόκληση. Κατά την διάρκεια της χρονιάς, με την ώθηση του κόσμου μας ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες και πλέον καλούμαστε σαν επιστέγασμα αυτής της μεγάλης προσπάθειας και για μια ακόμα φορά με τη στήριξη των φιλάθλων μας να δείξουμε εμπράκτως ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο της παραμονής για την ομάδα, για τους φίλους της, για μια ολόκληρη πόλη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Αυγενάκης: «Μετά τα Χριστούγεννα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα»

Καλά Χριστούγεννα… πρέπει να πουν οι ομάδες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, καθώς δ…