Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Δεν κοιμηθήκαμε μετά το τρίτο παιχνίδι”

“Δεν κοιμηθήκαμε μετά το τρίτο παιχνίδι”

ioannis papapetrou olympiacos efes

ioannis-papapetrou-olympiacos-efesΟι παίκτες του Ολυμπιακού δεν έχουν στόχο μόνο τη συμμετοχή τους στο Final Four, αλλά την κατάκτηση του τροπαίου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου στον ραδιοφωνικό σταθμό “ΣΠΟΡ FM 94,6“. Παράλληλα, τόνισε ότι μετά την ήττα στην Τουρκία κανένας παίκτης δεν κοιμήθηκε.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη συνέντευξη του:

Για τον Βασίλη Σπανούλη: “Είναι φοβερός και το ξέρει ο κόσμος αυτό. Είναι ηγετική μορφή σε όλα και εκτός γηπέδου και στην οικογένεια του και για αυτό ξεχωρίζει εκτός από το μπασκετικό του κομμάτι φυσικά”.

Για τον Μίλαν Τόμιτς: “Από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Ολυμπιακό με έχει στηρίξει. Εγώ είμαι παίκτης δουλειάς, ο Μίλαν έχει ταλέντο (σ.σ. γέλια). Όταν μπήκα στο γήπεδο πρώτη φορά στην προθέρμανση και τον βλέπω να κάνει ραβέρσες από τη σέντρα του λέω «καλά ποτέ δεν το βάζεις». Έχασε το πρώτο αλλά το δεύτερο πάει μέσα ασάλιωτο”.

Για το Final Four: “Υπήρχε πολλή πίεση τις τελευταίες ημέρες, αλλά τώρα θα ηρεμήσουμε και θα προετοιμαστούμε, δεν θέλουμε απλά να συμμετάσχουμε, θέλουμε να το πάρουμε. Η ομάδα ήθελε πολύ αυτή την πρόκριση. Κανένας δεν είναι χορτασμένος και το γεγονός πως μετά το τρίτο ματς κανένας δεν μπορούσε να κοιμηθεί δείχνει το πόσο αφοσιωμένος είναι ο κάθε παίκτης στην ομάδα.

Δικαίωση είναι το Final Four για εμάς, όλοι μαζί το καταφέραμε. Εγώ είχα τη χαρά να παίξω σε ένα Final Four και θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο που θα παίξω ξανά”.

Για το νέο σύστημα της Euroleague: “Είναι δίκαιο και πολύ ωραίο σαν σύστημα. Κανένας παίκτης δεν προτιμά να κάνει προπόνηση, θέλουμε να παίζουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …