Κεντρική Διεθνή “Χαμογέλασαν” οι Έλληνες

“Χαμογέλασαν” οι Έλληνες

vezenkov

vezenkov

Με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ να πιάνει υψηλά επίπεδα απόδοσης, η Μπαρτσελονά επικράτησε (87-53) άνετα της Φουενλαμπράδα. Οι “μπλαουγκράνα” ήταν ανώτεροι καθ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, φτάνοντας στο ροζ φύλλο αγώνα.

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ ήταν πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, έχοντας 14 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 28:39″. Από την άλλη, ο Στράτος Περπέρογλου ολοκλήρωσε την αναμέτρηση, μετρώντας 6 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Ο Άντε Τόμιτς είχε 12 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ 12 πόντους μέτρησε και ο Μπράντ Όλεσον. Από τους ηττημένους, από 10 πόντους έκαστος είχαν οι Πόποβιτς και Κρουζ.

Μεγάλη νίκη και για την Ανδόρα του Θανάση Αντεκουνμπό, η οποία επικράτησε με 89-84 της Βαλένθια. Ο Έλληνας άσσος είχε θετική παρουσία στην αναμέτρηση, έχοντας 8 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Πρώτος σκόρερ για την Ανδόρα ήταν ο Ουόκερ με 23 πόντους, ενώ από τις “νυχτερίδες”, ο Ρομέιν Σάτο είχε 20 πόντους.

 Τη χαρά της νίκης γεύτηκε και η Τενερίφη του Γιώργου Μπόγρη, επικρατώντας με 80-76 της Μπιλμπάο. Πρώτος σκόρερ για την κάτοχο του Basketball Champions League ήταν ο Άαρον Ντόρνεκαμπ με 19 πόντους, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Έλληνας σέντερ, έχοντας 10 πόντους και 4 ριμπάουντ σε 26:42″.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…