Büyük Ρήγας!

rigas tourkia

rigas tourkia

Την ώρα που εμείς κάνουμε… αγροτική πολιτική και σφυρίζει όποιος φοράει γκρι στην Α1, στην Τουρκία όχι μόνο αποφάσισαν να κάνουν επαγγελματική τη διαιτησία τους, αλλά ζήτησαν και τη συνδρομή του κορυφαίου. Ο Κώστας Ρήγας θα είναι αυτός που θα επιμορφώνει, θα παρατηρεί τους 12 επαγγελματίες διαιτητές, αλλά παράλληλα θα παρατηρεί και τους παρατηρητές τους!

Ο Κώστας Ρήγας επιστρέφει στην επαγγελματική διαιτησία, εκεί που πραγματικά ανήκει. Η προσπάθειά του να ασχοληθεί με τα της Ελλάδας ήταν εξ ορισμού αποτυχημένη, καθώς -μετά από τόσα χρόνια θητεία στην Ευρωλίγκα– δεν μπορεί να έχει πολλά κοινά με την ΕΟΚ και τον τρόπο που διαχειρίζεται την ελληνική διαιτησία.

Οι Τούρκοι έχουν αποφασίσει να αναβαθμίσουν το πρωτάθλημα, γι’ αυτό και προσφέρουν συμβόλαια στους διαιτητές, κάτι που κάποια στιγμή (τις καλές εποχές) είχε συζητηθεί και στον ΕΣΑΚΕ, αλλά συνάντησε την αντίδραση του Γιώργου Βασιλακόπουλου. Την ώρα που ο κ. Ρήγας, μαζί με τον Ανκαραλί θα σχεδιάζουν, θα αναπτύσσουν και θα επιμορφώνουν τους διαιτητές από τη γειτονική χώρα, εδώ θα συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με το ποιος έχει… μπάρμπα στην Κορώνη.

  • Το Büyük σημαίνει “μεγάλος“, ή αλλιώς “Le Grande“, όπως τον έχουμε συνηθίσει…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Η δωδεκάδα των «ερυθρόλευκων»

Εκτός για τον Ολυμπιακό οι Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Μιχάλης Λούντζης και Γιώργος Τανούλης. Ώρα πλ…