Κεντρική Διεθνή Μπογκντάνοβιτς: “Άντιτς και Σλούκας θέλουν να κερδίσει ο Ολυμπιακός”

Μπογκντάνοβιτς: “Άντιτς και Σλούκας θέλουν να κερδίσει ο Ολυμπιακός”

bogdan bogdanovic fenerbahce panathinaikos

bogdan bogdanovic fenerbahce panathinaikos

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ανέφερε στο προσωπικό του blog στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, ότι οι συμπαίκτες του στη Φενέρμπαχτσε, Άντιτς και Σλούκας, θέλουν να κερδίσει ο Ολυμπιακός την ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό του Final 4 της Πόλης.

“Είμαι σίγουρος ότι ο Πέρο Άντιτς και ο Κώστας Σλούκας θέλουν να κερδίσει ο Ολυμπιακός την ΤΣΣΚΑ στον άλλο ημιτελικό, επειδή έχουν παίξει για αυτή την ομάδα. Ανυπομονώ να δω και αυτό το παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη εμπειρία και έχουν τεθεί αντιμέτωπες πολλές φορές σε Φάιναλ Φορ. Όπως εμείς και η Ρεάλ, βρισκόντουσαν στο Φάιναλ Φορ πριν από δύο χρόνια στη Μαδρίτη και είμαι σίγουρος ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον αυτό το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι πιο αμυντική ομάδα και η ΤΣΣΚΑ πιο επιθετική, είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να κερδίσει ο οποιοσδήποτε”, ανέφερε ο Σέρβος γκαρντ.

Όσο γα το παιχνίδι της Φενέρ με τη Ρεάλ: “Γνωριζόμαστε πολύ καλά, αλλά αυτή τη φορά θα είμαστε και οι δύο ομάδες πλήρεις, κάτι που δεν ίσχυε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια μας. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Προφανώς η Ρεάλ είχε μία καταπληκτική σεζόν και είναι μία σπουδαία ομάδα με βάθος, ηγέτες και επικίνδυνους παίκτες σε κάθε θέση. Προσπαθούμε να βρούμε ένα πλάνο για να τους αντιμετωπίσουμε. Πιστεύω ότι αυτό θα είναι το πιο δυνατό Φάιναλ Φορ στο οποίο έχω βρεθεί, επειδή και οι άλλες τρεις ομάδες δεν έχασαν πολλά παιχνίδια φέτος”.

Τέλος, κατέστησε σαφές πως δεν έχει εισιτήρια, αναφερόμενος στην τρέλα του κόσμου για το Final 4: “Όλος ο κόσμος στην Κωνσταντινούπολη έχει τρελαθεί για το Φάιναλ Φορ και πρέπει να πω για τελευταία φορά κάτι: Δεν έχω εισιτήρια! Έχουν πωληθεί όλα τα εισιτήρια και ξέρω ότι υπάρχουν κάποια σάιτ που πουλάνε εισιτήρια άλλων ανθρώπων που δεν θα έρθουν τελικά. Είναι επίσημο σάιτ, αλλά μη με ρωτήσετε πάλι: Δεν έχω εισιτήρια, όχι πια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Επιστρέφει στη Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι

Αφήνει τη Stark Arena η Μακάμπι. Τη Μεγάλη Εβδομάδα (για τους Έλληνες) ο Παναθηναϊκός θα τ…