Κεντρική Διεθνή “Αποκαλούν την Ελλάδα χώρα των θαυμάτων”

“Αποκαλούν την Ελλάδα χώρα των θαυμάτων”

thanasis antetokounmpo andorra

thanasis antetokounmpo andorra

Για το εν εξελίξει Final Four της Πόλης, τη φετινή του πολύ καλή πορεία με την Ανδόρα στο ισπανικό πρωτάθλημα και τη σειρά στα πλέι οφ με τη Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στον ΣΠΟΡ FM 94.6.

Για το Φάιναλ Φορ: “Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι. Θα περιοριστώ στο να πω πως όλοι εκτός Ελλάδος μας αποκαλούν ως η χώρα των θαυμάτων. Έχω και το Σερμαντίνι που θα πανηγυρίζει για τον Ολυμπιακό”.

Για την φετινή πορεία της Ανδόρας στην ACB: “Είναι ιστορική χρονιά η φετινή. Πριν 5 χρόνια ήμασταν στην δεύτερη εθνική. Πέρυσι και πρόπερσι παλεύαμε να σωθούμε και φέτος έχουμε πάει πολύ καλά. Έχουμε ρεκόρ 14-2 στην έδρα μας και του χρόνου θα παίξουμε Ευρώπη. Όλοι στο σύλλογο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας”.

Για τη σειρά των πλέι οφ με την Ρεάλ Μαδρίτης: “Θα είναι δύσκολη σειρά με την Ρεάλ Μαδρίτης. Όμως το πιστεύουμε γιατί έχουμε παίξει πολύ καλά και την τελευταία φορά φτάσαμε αρκετά κοντά στο να τους κερδίσουμε. Πέντε παίκτες θα έχουν αυτοί πέντε θα έχουμε εμείς. Όλα μπορούν να συμβούν”.

Για την προσωπική του απόδοση φέτος: “Ο προπονητής της ομάδας με πίστεψε. Είδε ότι είμαι διαφορετικός παίκτης και με βοήθησε να προσαρμόσω το παιχνίδι μου στην Ευρώπη. Εδώ στην Ισπανία μου ταιριάζει το στιλ μπάσκετ που παίζεται. Ο ρυθμός είναι γρήγορος και μου ταιριάζει. Μεγάλη σημασία, όμως έχει και ο τρόπος που θα σε διαχειριστεί ο προπονητής».

Για το event που θα διοργανώσει από κοινού με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: “Δεν μπορώ να πω πολλά γιατί θα έχουμε εκπλήξεις. Θα είναι όλα πολύ καλά. Θα περάσουμε τα κοινωνικά μηνύματα που θέλουμε. Θα είναι μια γιορτή για το μπάσκετ και ο κόσμος θα περάσει πολύ καλά. Ποιον να φέρουμε μετά το Γιάννη; Μόνο ο Λεμπρόν μένει. Θα υπάρχουν και άλλοι παίκτες από το ΝΒΑ. Θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…