Κεντρική Γυναίκες “Ανυπομονούσα για την Εθνική…”

“Ανυπομονούσα για την Εθνική…”

Ύστερα από ένα χρονικό διάστημα απουσίας από την Εθνική Γυναικών λόγω υποχρεώσεων στο κολέγιό της, η Μαριέλλα Φασούλα έχει επιστρέψει στην Ελλάδα όπου και κάνει την προετοιμασία της με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ σε δηλώσεις της αναφέρθηκε στη χαρά της, αλλά και στο Ευρωμπάσκετ που πλησιάζει.

Αναλυτικά:
– Πως αισθάνεσαι που είσαι και πάλι στην Εθνική ομάδα; “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που επέστρεψα και πάλι στην εθνική γυναικών. Ανυπομονούσα όλο το χρόνο να έρθει το καλοκαίρι και να παίξω για αυτή την ομάδα”.

– Πόσο σου έλειπε που έβλεπες την εθνική να παίζει στα προκριματικά; “Θα ήθελα πολύ να ήμουν με την εθνική σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά δυστυχώς δεν γινόταν, λόγω του κολεγίου, αφού είχα αγώνες. Ενημερωνόμουν, πάντως, από το ίντερνετ και έβλεπα τις συμπαίκτριές μου”.

– Πιστεύεις ότι η εθνική μπορεί να καταφέρει κάτι καλό φέτος με δεδομένο ότι ο όμιλος είναι πολύ δύσκολος; “Έχουμε πέσει, είναι η αλήθεια, σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο, αλλά θα πάμε βήμα βήμα. Θα προετοιμαζόμαστε για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ελπίζουμε σε καλά αποτελέσματα”.

– Ψυχή, εμπειρία και ταλέντο. Πιστεύεις ότι αυτά είναι τα τρία όπλα που θα βοηθήσουν; “Σίγουρα… Η εθνική έχει πολλή εμπειρία και ψυχή σαν ομάδα. Και όταν υπάρχει ταλέντο, ψυχή και εμπειρία πάντα βγαίνει κάτι καλό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Εθνική Γυναικών προς Υπουργείο: “Τολμήστε την πρωτοπορία, ανοίξτε τα γήπεδα”

Επίσημη θέση για την αναστολή λειτουργείας των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων γενικότερα και …