Κεντρική Γ' Εθνική Αναστασίου: “Φτάσαμε στην πηγή, να μην γκρεμίσουμε ό,τι καταφέραμε”

Αναστασίου: “Φτάσαμε στην πηγή, να μην γκρεμίσουμε ό,τι καταφέραμε”

anastasiou

anastasiou

H Nίκη Αμαρουσίου αγωνίζεται στο γήπεδο της Κοκκινιάς εναντίον του Πόλις Καλλιθέας (14/05, 17:00), για την 25η αγωνιστική του 2ου Νότιου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με τον βοηθό του προπονητή της ομάδας από το Μαρούσι, Χρήστο Αναστασίου, να τονίζει στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου πως η ομάδα της Νίκης έφτασε στην πηγή και δεν πρέπει να γκρεμίσει ότι έχει καταφέρει μέχρι τώρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χρήστος Αναστασίου:
“Το αυριανό είναι το τελευταίο παιχνίδι για φέτος μέσα στο σπίτι μας, οπότε γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι θέλουμε να αποχαιρετήσουμε τους φιλάθλους μας με τον καλύτερο τρόπο και να τους χαρίσουμε τη νίκη. Μάλιστα, το ενδεχόμενο στο τέλος του ματς να έχουμε κατακτήσει και την πολυπόθητη παραμονή, αν φυσικά εμείς έχουμε πάρει το ροζ φύλλο και ο Πανναξιακός έχει ηττηθεί στην Αταλάντη, μας δίνει επιπλέον ώθηση και δύναμη για το θετικό αποτέλεσμα.

Βέβαια, τα προβλήματα, που τόσο μας έχουν ταλαιπωρήσει φέτος, δεν λείπουν για ακόμη έναν αγώνα, ωστόσο, όπως δείξαμε και στη Λαμία, έχουμε μάθει πια να ζούμε με τις απουσίες και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Έχουμε φτάσει πλέον στην πηγή -που δεν είναι άλλη από το μεγάλο μας στόχο της παραμονής– και θα ήταν κρίμα να μην πιούμε νερό τώρα, στο τέλος, θα ήταν κρίμα να αδικήσουμε τους εαυτούς, να “γκρεμίσουμε” ό,τι έχουμε καταφέρει ως τώρα και να πάει χαμένη η προσπάθειά μας.

Πάντως, το έργο μας δεν το περιμένω εύκολο, αφού ο Πόλις απέδειξε ότι δεν πτοείται από τη βαθμολογική του θέση και παίζει όλα τα παιχνίδια στα ίσα, βγάζοντας μεγάλη ενέργεια και ζωντάνια, μιας και αποτελείται κυρίως από νεαρά παιδιά. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω, εκ μέρους όλων, τους πιστούς μας φιλάθλους, που δεν έχουν λείψει λεπτό φέτος από το πλευρό μας και να τους καλέσω να γεμίσουν και αύριο το κλειστό της Κοκκινιάς για να μας υποστηρίξουν και από τη μεριά μας να τους αποχαιρετήσουμε όπως τους αξίζει!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…