Κεντρική NBA Αναλυτικά τα τελευταία, δραματικά λεπτά της νίκης των Γουίζαρντς! (vid)
NBA

Αναλυτικά τα τελευταία, δραματικά λεπτά της νίκης των Γουίζαρντς! (vid)

john wall isaiah thomas 1

john wall isaiah thomas 1

Το 6ο παιχνίδι ανάμεσα στους Γουάσινγκτον Γουίζαρντς και τους Μπόστον Σέλτικς απέκτησε “άγρια” ομορφιά στα τελευταία λεπτά. Οι δύο ομάδες αντάλλαζαν συνεχώς “γροθιές” σαν ζαλισμένοι πυγμάχοι, με αποτέλεσμα το προβάδισμα να εναλλάσσεται συνεχώς. Συγκεκριμένα, υπήρξαν 10 αλλαγές, σε ό,τι αφορά την πρωτοπορία στο σκορ της 4ης περιόδου, με τους Μπράντλεϊ Μπιλ και Τζον Γουολ να είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές!

Ο Αϊζέια Τόμας έκανε ό,τι μπορούσε, πετυχαίνοντας 10 πόντους στην τελευταία περίοδο, ανάμεσά τους και το τρίποντο που έστειλε τη διαφορά στους 5 (82-87), 1’34” πριν από το τέλος. Ο “IT” τιμώρησε την επιθετική αντιμετώπιση των Γουίζαρντς, στέλνοντας δύο παίκτες ψηλά στο πικ-εν-ρολ, με αποτέλεσμα να ελευθερωθεί και να εκτελέσει. Στην επόμενη φάση, όμως, η τακτική απέδωσε, με την παγίδα των Γουίζαρντς να αποδίδει καρπούς. Ο Τόμας δεν είχε που να δώσει την μπάλα, οι Γουίζαρντς έκλεψαν και ο Μπιλ σκόραρε με τρίποντο στο τρανζίσιον, μειώνοντας στους 2 πόντους (85-87)!

Στη συνέχεια, ο Γουολ έπαιξε καταπληκτική άμυνα στον Τόμας ενώ έτρεξε στο ανοικτό γήπεδο και πήρε το φάουλ, ευστοχώντας σε 2 βολές! Ο Έιβερι Μπράντλεϊ κινήθηκε άριστα δίχως την μπάλα και σούταρε ανενόχλητος για το 87-89, με τον Μπιλ να απαντάει άμεσα. Ο Χόρφορντ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους Σέλτικς, με σουτ μέσης απόστασης έπειτα από το πικ-εν-ποπ αλλά ο Γουολ έδωσε τη χαριστική βολή, με τρίποντο στα 3.5”!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=WI3-DnlJ5nY]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Τέλος ο Βόγκελ από τους Σανς

Παρελθόν από το Φοίνιξ ο Φρανκ Βόγκελ. Τέλος εποχής για τον Φρανκ Βόγκελ μετά από μόλις μί…