Κεντρική NBA Αναλυτικά όλες οι “μανούρες” ανάμεσα σε Γουίζαρντς και Σέλτικς (vid)
NBA

Αναλυτικά όλες οι “μανούρες” ανάμεσα σε Γουίζαρντς και Σέλτικς (vid)

john wall 1

john-wall

Δεν τους γουστάρουμε και δεν μας γουστάρουν“! Αυτή ήταν η ατάκα του Αϊζέια Τόμας στη συνέντευξη Τύπου, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα αίτια της κόντρας ανάμεσα στους Γουάσινγκτον Γουίζαρντς και τους Μπόστον Σέλτικς. Αυτός θα μπορούσε να είναι και ο τίτλος του παρακάτω βίντεο, στο οποίο περιλαμβάνονται όλες οι φάσεις, στις οποίες οι παίκτες ήρθαν λίγο πιο… κοντά μεταξύ τους! Συνολικά δόθηκαν 8 τεχνικές ποινές στην αναμέτρηση και 3 ντισκαλιφιέ, με τη “μάχη” ανάμεσα στις δύο ομάδες να θυμίζει άλλες εποχές.

Το πρώτο “αίμα” υπήρξε στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Αλ Χόρφορντ να δίνει μια δυνατή αγκωνιά στον Τζον Γουολ, με τους διαιτητές να χρεώνουν με βήματα τον Δομινικανό σέντερ, δίχως να υπάρξει κάτι άλλο στη φάση αυτή. Λίγο αργότερα, ο Τζέραλντ Γκριν τράβηξε από τη φανέλα τον Ότο Πόρτερ, ώστε να σταματήσει τον αιφνιδιασμό, με τους διαιτητές να χρεώνουν με απλό φάουλ τον παίκτη των Σέλτικς. Οι φάσεις αυτές, όμως, ήταν πταίσματα μπροστά σε αυτά που θα ακολουθούσαν…

Στο ξεκίνημα της 2ης περιόδου, έλαβε χώρα ο πρώτος τσαμπουκάς, με τον Ίαν Μαχίνμι να κάνει δυναμικό ντεμπούτο στα πλέι-οφς, μπλέκοντας σε καυγά με τον Γιόνας Γερέμπκο! Ο Σουηδός τον τράβηξε κάτω, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί παρεξήγηση και με τους δύο παίκτες να χρεώνονται με τεχνική ποινή.

Ο απόλυτος χαμός συνέβη λίγα λεπτά μετά, με τον Κέλι Ούμπρε να πετάει στο έδαφος τον Κέλι Ολίνικ, με τον δεύτερο να έχει θέσει ένα πολύ “βρώμικο” σκριν, το οποίο πυροδότησε την αντίδραση του Ούμπρε. Ως αποτέλεσμα, ο παίκτης των Γουίζαρντς αποβλήθηκε από την αναμέτρηση.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε πιο “απαλά”, με τον Τζέι Κράουντερ να κάνει ένα δυνατό φάουλ στον Τζον Γουολ, χτυπώντας τον στο κεφάλι. Στην αρχή της 4ης περιόδου, όμως, ο Τέρι Ροζίερ αναμείχθηκε σε μια έντονη διένεξη με τον Μπράντον Τζένινγκς, με την “βεντέτα” τους να απασχολεί για αρκετή ώρα το ματς. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Ροζίερ υπέπεσε σε επιθετικό φάουλ, σπρώχνοντας τον Τζένινγκς με το ένα χέρι, κάτι που επαναλήφθηκε για 3η φορά αμέσως μετά (!), με τους διαιτητές να μην δείχνουν άλλη ανοχή, χρεώνοντάς τους με τεχνική ποινή!

Ακόμη και ο προπονητής των Σέλτικς, Μπραντ Στίβενς, είχε βγει εκτός εαυτού, παρά την ηρεμία που συνηθίζει να τον διακατέχει, με αποτέλεσμα να δεχθεί και αυτός τεχνική ποινή. Οι δύο παίκτες, όμως, δεν σταματούσαν με τίποτα, κάτι που οδήγησε σε 2η τεχνική ποινή για τον καθένα τους και στην αποβολή τους! Το σκηνικό ολοκληρώθηκε με ακόμη ένα “Τ”, αυτή τη φορά στον κόουτς των Γουίζαρντς, Σκοτ Μπρουκς.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=lA67WJV_A_U]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…