Κεντρική NBA Αμφίβολος ενόψει του 4ου ματς ο Λάουρι (vid)
NBA

Αμφίβολος ενόψει του 4ου ματς ο Λάουρι (vid)

kyle lowry raptors

kyle-lowry-raptors

Οι Τορόντο Ράπτορς βρίσκονται σε ιδιαίτερα δυσμενή θέση, καθώς οι Κλίβελαντ Καβαλίερς έχουν περάσει σαν τρένο από πάνω τους στα 3 πρώτα παιχνίδια. Οι Καναδοί βρίσκονται πίσω στο σκορ με 3-0, χάνοντας με 14.6 πόντους ανά αγώνα, δίχως να έχουν τη δυνατότητα να ανταγωνιστούν το παιχνίδι των Καβς στο ανοικτό γήπεδο, την εκτελεστική τους δεινότητα και τη “μαγεία” του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Το αποψινό, 4ο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες (22:30) ενδέχεται να είναι το τελευταίο των Ράπτορς για φέτος, με τον “πονοκέφαλό” τους να αυξάνεται, ελέω του τραυματισμού του Κάιλ Λάουρι.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του 3ου δωδεκαλέπτου στο 2ο παιχνίδι της σειράς, ο Νόρμαν Πάουελ έπεσε κατά λάθος πάνω στον αστράγαλο του Λάουρι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, ο Λάουρι απουσίασε πλήρως από το 3ο ματς και όπως όλα δείχνουν, το ίδιο θα επαναληφθεί και σήμερα.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=rCcYv02NVjA]

Δύσκολα θα καταφέρω να παίξω“, τόνισε ο σταρ των Ράπτορς, όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος, Έρικ Κορίν, με τον πλέι-μέικερ του Τορόντο να αναφέρει ότι ο τραυματισμός του επιδεινώθηκε, όταν προσπάθησε να προπονηθεί κανονικά. Παρ’όλα αυτά, δήλωσε πως δεν θα τα παρατήσει αν και τα δεδομένα δεν είναι υπέρ του.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…