Αυτόν θέλει!

derick brown efes

derick brown efes

Η αγωνιστική περίοδος δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα για τον Παναθηναϊκό, μιας και μένουν οι τελικοί με τον Ολυμπιακό, οι οποίοι θα αναδείξουν τον πρωταθλητή Ελλάδας για τη σεζόν 2016-2017. Το “τριφύλλι” θέλει να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ και να σταματήσει την κυριαρχία των Πειραιωτών τα τελευταία δύο χρόνια.

Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, ότι οι “πράσινοι” δεν έχουν ξεκινήσει σιγά σιγά τον σχεδιασμό τους ενόψει της νέας σεζόν, “τσεκάροντας” διάφορες περιπτώσεις παικτών.

Οι αλλαγές θα είναι, όπως όλα δείχνουν, αρκετές στο “πράσινο” ρόστερ το φετινό καλοκαίρι, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να αναμένεται για ακόμα μία χρονιά να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να φέρει στην Ελλάδα παίκτες από το πάνω ράφι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρώτος στόχος του “τριφυλλιού” στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού είναι ο Ντέρικ Μπράουν. Πρόκειται για τον Αμερικανό φόργουορντ της Εφές Αναντολού, ο οποίος πραγματοποίησε ακόμα μία πολύ σεζόν στην Ευρωλίγκα.

Ο 30χρονος, ύψους 2.03, άσος διακρίνεται για τα αθλητικά του προσόντα, ενώ είναι ιδιαίτερα αποδοτικός και στις δύο πλευρές του παρκέ. με την μπάλα στα χέρια. Τη φετινή σεζόν στην Ευρωλίγκα μέτρησε μέσο όρο 12,3 πόντους, 3,9 ριμπάουντ, 2,2 ασίστ και 1 κλέψιμο, αποτελώντας έναν από τους καλύτερους παίκτες της Εφές.

Οι ομάδες της Ευρωλίγκας φαίνεται ότι έχουν βάλει στο μάτι τους παίκτες της τουρκικής ομάδας, μιας και σύμφωνα με δημοσιεύματα η Μπαρτσελόνα βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Τζέισον Γκρέιντζερ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…