Κεντρική NBA 2ο ημίχρονο για “φίλημα” από τους Καβαλίερς! (vid+pic)
NBA

2ο ημίχρονο για “φίλημα” από τους Καβαλίερς! (vid+pic)

lebron irving love

lebron irving love

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς έψαχναν με αγωνία έναν τρόπο να ανατρέψουν το εις βάρος τους -16 στα μισά της 2ης περιόδου, ώστε να μην υποστούν και 2ο σερί “κάζο” από τους Μπόστον Σέλτικς. Ο Κάιρι Έρβινγκ έδωσε το έναυσμα στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου αλλά η πραγματική “έκρηξη” ήρθε στην επανάληψη, εκεί όπου οι πρωταθλητές έκαναν ένα από τα πιο άρτια ημίχρονα που έχουμε δει φέτος στο NBA!

Ειδικότερα, το Κλίβελαντ σκόραρε 65 πόντους στο 2ο ημίχρονο, 40 εκ των οποίων επιτεύχθηκαν στην περίοδο. Ο Έρβινγκ “σφυροκόπησε” την αντίπαλη άμυνα, με 21 πόντους στο διάστημα αυτό, 15 εκ των οποίων ήταν συνεχόμενοι! Ο Τζέιμς τα πήγε περίφημα στην 4η περίοδο, με 15 πόντους ενώ ο Κέβιν Λοβ έδωσε πολύτιμες βοήθειες. Το παρακάτω γράφημα αρκεί για να περιγράψει την εικόνα του 2ου ημιχρόνου.

//platform.twitter.com/widgets.js

Οι παίκτες του Κλίβελαντ σούταραν με 71.1% στα σουτ εντός πεδιάς του 2ου ημιχρόνου, με την πλειοψηφία των πόντων να επιτυγχάνονται εντός της ρακέτας. Ο Έρβινγκ πετύχαινε συνεχώς λέι-απ, καθώς οι Σέλτικς δεν διέθεταν κάποιον διακεκριμένο μπλοκέρ ενώ ο Τζέιμς τον διαδέχθηκε στην 4η περίοδο. Επίσης, οι γηπεδούχοι είχαν 21/24 σουτ, στο διάστημα από το 25′ έως το 41′, ανατρέποντας τα δεδομένα και παίρνοντας οριστικά “κεφάλι” στην κούρσα! Το συνολικό ποσοστό ευστοχίας των Καβς κατά μήκος του παιχνιδιού κυμάνθηκε στο 59.5% (44/74 σουτ), ισοφαρίζοντας την κορυφαία επίδοση στην πλέι-οφ ιστορία τους!

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…