Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Τελειώνει” ο Λοτζέσκι!

“Τελειώνει” ο Λοτζέσκι!

matt lojeski

matt lojeski

Ύστερα από τέσσερα επιτυχημένα χρόνια στον Ολυμπιακό, ο Ματ Λοτζέσκι ετοιμάζεται για νέες… πολιτείες. Ο Αμερικανός – με βελγικό διαβατήριο – φόργουορντ των Πειραιωτών, όπως όλα δείχνουν, δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου και μετά το καλοκαίρι, μιας κι αναμένεται να αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Η αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ, όπου και τραυματίστηκε ευτυχώς όχι τόσο σοβαρά όσο φαινόταν, φαίνεται πως ήταν και η τελευταία του “Λότζο” με την “ερυθρόλευκη” φανέλα, μιας και του “βελούδινο σφυρί”, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα δώσει το “παρών” στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ματ Λοτζέσκι έκανε αγώνα δρόμου για το φάιναλ φορ, αλλά τελικά δεν θα αγωνιστεί ούτε στα παιχνίδια με τους “πράσινους”, μιας και η αποθεραπεία του δεν έχει εξελιχθεί όπως περίμενε, ενώ και ο ίδιος δεν επιθυμεί, όπως είναι φυσικό, να ρισκάρει τη συμμετοχή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λοτζέσκι είχε δείξει τάσης φυγής μεσούσης της σεζόν, με το όνομα του να ακούγεται από νωρίς για αρκετές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …