Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Συγγνώμη για τον αποκλεισμό, θέλω να παραμείνω…”

“Συγγνώμη για τον αποκλεισμό, θέλω να παραμείνω…”

paok aris basket

paok-aris-basketO ΠΑΟΚ τελείωσε… νωρίς την σεζόν μετά από τον αποκλεισμό από τον Άρη στα προημιτελικά. Μια εξέλιξη που είναι φυσιολογικό να μην άρεσε στους παίκτες του “Δικεφάλου”, όπως για παράδειγμα στον Ζάνις Πέινερς. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λετονός:

Για τον αποκλεισμό από την συνέχεια του πρωταθλήματος: “Η χρονιά δεν τελείωσε όπως θα θέλαμε και θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ”.

Για την ήττα από τον Άρη: “Ο Άρης πέτυχε πολλούς πόντους στο πρώτο ημίχρονο, έβαλε μεγάλα σουτ και καλάθια από ντράιβ. Ο Ντραγκίσεβιτς πέτυχε πολλούς πόντους, νομίζω δεν ήταν σωστός ο τρόπος με τον οποίο τον αντιμετωπίσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε προσπάθεια να επιστρέψουμε αλλά χάσαμε βολές και ελεύθερα σουτ. Είχαμε τις ευκαιρίες μας. Είχαμε κάποια κλεψίματα που αμέσως μετά πήρε την μπάλα ο Άρης, εμείς ξανακερδίσαμε σε κάποιες φάσεις την μπάλα αλλά δεν τις τελειώσαμε όπως θα έπρεπε και δεχτήκαμε καλάθια”.

“Μονοπόλυο”, ο… αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικιών (στην Γρηγορίου Λαμπράκη 193). Ο χώρος που μπορείτε να δείτε πολλά παιχνίδια και φυσικά αυτά του ΠΑΟΚ!

Για το ότι πριν τα ματς με τον Άρη είπε πως αυτά τα αποτελέσματα θα κρίνουν την σεζόν: “Πιστεύω αυτό το πράγμα και πάλι. Στο τέλος της χρονιάς δεν νομίζω ότι κάποιος θα θυμάται μερικά από τα πολύ σημαντικά αποτελέσματα που είχαμε στην σεζόν, όπως το ότι κερδίσαμε την Τενερίφη που κατέκτησε το Champions League, όπως τον τρόπο που αποκλείσαμε την Παρτιζάν. Σαφώς και ήταν μεγάλα αποτελέσματα αλλά ούτε και εμείς μπορούμε να μένουμε σε αυτά. Αυτό που μας μένει αυτή την στιγμή είναι πως δεν μπορέσαμε να περάσουμε την σειρά με τον Άρη. Συνεχίζω να πιστεύω ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα αλλά θα έπρεπε να το δείξουμε και δεν το δείξαμε”.

Για το αν συνεχίζει να θέλει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ: “Συνεχίζω να έχω την ίδια άποψη. Δεν ξέρω, βέβαια, αν η ομάδα θα με θέλει μετά τον τρόπο με την οποία κατέληξε η σεζόν. Πάντως εγώ πέρασα πολύ καλά, κάθε μέρα ήταν πολύ καλή για μένα. Εχω την ίδια άποψη για τον ΠΑΟΚ, στο να παραμείνω”.

Για το τι θα έλεγε συνοπτικά για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο: “Μια καλή σεζόν αλλά δεν την ολοκληρώσαμε όπως θα θέλαμε”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…