Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ξεπέρασε τον Πριτζιόνι ο Ζήσης! (vid)

Ξεπέρασε τον Πριτζιόνι ο Ζήσης! (vid)

nikos zisis

nikos-zisis

Ο Νίκος Ζήσης εξακολουθεί να γράφει τη δική του ιστορία στην Ευρωλίγκα, με τον Έλληνα γκαρντ να αγωνίζεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επί μία 15ετία. Η αξιοθαύμαστη σταθερότητα του παίκτη της Μπάμπεργκ απεικονίζεται και στους αριθμούς, με τον Ζήση να “σκαρφαλώνει” περαιτέρω στη λίστα των παικτών με τις περισσότερες ασίστ, ξεπερνώντας τον θρυλικό, Πάμπλο Πριτιζιόνι!

Συγκεκριμένα, ο παίκτης της γερμανικής ομάδας μοίρασε 11 ασίστ στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής εναντίον της Νταρουσάφακα και έφθασε τις 805 στην καριέρα του, φθάνοντας στην 6η θέση όλων των εποχών! Το αξιοσημείωτο στην υπόθεση αυτή είναι ότι η πρώτη 5άδα απαρτίζεται κατά 60% από Έλληνες, με τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Βασίλη Σπανούλη και Θοδωρή Παπαλουκά να βρίσκονται στα υψηλότερα “πατώματα” και τον Ζήση να επιθυμεί να συμπεριληφθεί ανάμεσά τους!

Το κατόρθωμα του Ζήση φιγουράρει σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε από το επίσημο κανάλι της Ευρωλίγκα, όπου παρουσιάζονται οι κορυφαίοι αριθμοί της εβδομάδας. Στο βίντεο παρουσιάζονται ακόμη το τρομερό ποσοστό ευστοχίας της Νταρουσάφακα στο 2ο ημίχρονο, τα τρίποντα της Μπασκόνια, οι τάπες του Άλεξ Τάιους αλλά και η ανατροπή της Αρμάνι Μιλάνο απέναντι στη Ζαλγκίρις.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=CZIE4se_3Uc]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…