Κεντρική Β' Εθνική Β’ Εθνική: Η κορυφαία πεντάδα της αγωνιστικής

Β’ Εθνική: Η κορυφαία πεντάδα της αγωνιστικής

peristeri koropi

peristeri-koropi

Το Περιστέρι γιόρτασε την άνοδό του στην Α2 καθώς επικράτησε του Κορωπίου στην παράταση και δεν θα μπορούσε να λείπει ένα βασικό του “γρανάζι” στην κορυφαία πεντάδα της αγωνιστικής του eBasket.gr

Tα ματς των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού με Ρέθυμνο και Προμηθέα αντίστοιχα, αλλά και οι “μάχες” του ΝΒΑ όπου οι Γουόριορς θα επιδιώξουν να πάρουν την 15η σερί τους νίκη στο παιχνίδι με τους Τζαζ, θα προσφερθούν από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της στις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

 1. Μιχάλης Βλάχος (ΧΑΝΘ)

Μία τεράστια νίκη έψαχνε η ΧΑΝΘ προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής και τη βρήκε επί της πρωτοπόρου Καστοριάς στη δεύτερη παράταση, έχοντας σε σπουδαίο βράδυ τον νεαρό γκαρντ που με 20 πόντους και καθοριστικά καλάθια “σφράγισε” τους δύο βαθμούς.

2. Μιχάλης Πολυτάρχου (Περιστέρι)

Ξανά στην Α2 η ιστορική ομάδα με την “υπογραφή” του έμπειρου γκαρντ, ο οποίος με 28 πόντους και 7 (!) τρίποντα αποτέλεσε τον άλυτο γρίφο για την άμυνα του Κορωπίου. Οι “κίτρινοι” κατέκτησαν και μαθηματικά το πρωτάθλημα όντας σε όλα τα επίπεδα η κορυφαία ομάδα της Β’ Εθνικής.

3. Ανδρέας Χρονόπουλος (Μαρούσι)

Το σύνολο του Κώστα Κεραμιδά είχε δύσκολο έργο απέναντι στον φορμαρισμένο Ιωνικό, αλλά η ποιότητα του Αμαρουσίου φάνηκε για πολλοστή φορά. Ο Ανδρέας Χρονόπουλος με 18 πόντους και 4 τρίποντα ήταν ο πρώτος σκόρερ στη νίκη της ομάδας του που ελπίζει να είναι η αυτή που θα κατακτήσει το τελευταίο “εισιτήριο” για την Α2.

4. Παύλος Τοπάλης (Πανερυθραϊκός)

Η ομάδα των βορείων προαστίων δεν έχει περιθώρια για λάθη από εδώ και στο εξής. Βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και παρόλο που χθες είχε ματς με αρκετές “παγίδες”, ο Παύλος Τοπάλης πήρε από το χέρι τους συμπαίκτες του οδηγώντας τους με 20 πόντους στη 18η φετινή νίκη.

 5. Γιάννης Κακιούζης (Παπάγου)

Το μόνο που μένει πλέον είναι να δούμε σε ποιο γήπεδο θα τα βρει… σκούρα, γιατί προς το παρόν δεν φαίνεται να δυσκολεύεται ιδιαίτερα στα παρκέ της Β’ Εθνικής. Οι 21 πόντοι ήταν αρκετοί για το διπλό του Παπάγου, ο οποίος μπορεί να μην κρατάει την τύχη στα χέρια του αλλά η πορεία του είναι αναμφίβολα εξαιρετική.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…