Κεντρική Β' Εθνική Β’ Εθνική: Η κορυφαία πεντάδα της αγωνιστικής

Β’ Εθνική: Η κορυφαία πεντάδα της αγωνιστικής

sakis georgopapadakos

sakis-georgopapadakos

Σε “σίριαλ” έχει μετατραπεί πλέον η Β’ Εθνική, με το eBasket.gr να σας παρουσιάζει την κορυφαία πεντάδα της 25ης αγωνιστικής.

 1. Νίκος Χουχούμης (Εργοτέλης)

Αναμένεται να είναι ένα από τα πιο “καυτά” ονόματα του καλοκαιριού και προς το παρών “κρατάει ζωντανούς” τους κρητικούς. Με 28 πόντους και… μυθική εμφάνιση στη Νίκαια, χάρισε το διπλό στην ομάδα του.

2. Σάκης Γεωργοπαπαδάκος (Φιλαθλητικός)

“Πολυεργαλείο” ήταν ο έμπειρος γκαρντ στη χθεσινή αναμέτρηση με την ΑΕΝ Κηφισιάς, έχοντας 16 πόντους, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Η ομάδα του Ζωγράφου “παλεύει” προκειμένου να κρατηθεί στην κατηγορία και σίγουρα ο Σάκης Γεωργοπαπαδάκο είναι αυτός που μπορεί να ηγηθεί σε οποιοδήποτε επίπεδο.

3. Σπύρος Μαγκουνής (Περιστέρι)

“Θρίλερ” παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο κλειστό του Στρέφη με τον Τρίτωνα να οδηγεί το παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι στην παράταση, αλλά ο Σπύρος Μαγκουνής πραγματοποιώντας την κορυφαία του φετινή εμφάνιση (27 πόντους, 3 τρίποντα) ήταν αυτός που έδωσε συνέχεια στο αήττητο σερί της ιστορικής ομάδας.

4. Μάκης Θέος (Καρδίτσα)

“Περίπατο” έκανε η Καρδίτσα επί του “Χαρίλαου Τρικούπη”, με τον Μάκη Θέο να πετυχαίνει 19 πόντους και να κρατάει σε τροχιά ανόδου την ομάδα του, η οποία παραμένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

5. Γιάννης Δασκαλόπουλος (Στρατώνι)

Σημαντική νίκη επί της Γέφυρας πανηγύρισε το Στρατώνι και ο Γιάννης Δασκαλόπουλος μέσα σε λίγες αγωνιστικές παίρνει για δεύτερη φορά μέρος στην κορυφαία πεντάδα του eBasket.gr. Με 20 πόντους (1 τρ.) δεν έβαλε την ομάδα του σε περαιτέρω προβλήματα, η οποία όπως όλα δείχνουν θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην τρίτη τη τάξει κατηγορία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …