Κεντρική Basket League Άρης Τσαϊρέλης-Ζάρας στο eΒasket: “Παίκτης που σκυλιάζει ο Σκοτ!”

Τσαϊρέλης-Ζάρας στο eΒasket: “Παίκτης που σκυλιάζει ο Σκοτ!”

scott

scottΟ Αντουάν Σκοτ αποτελεί την τελευταία προσθήκη στο ρόστερ του Άρη, μέχρι στιγμής δείχνει καλά στοιχεία στις προπονήσεις και έχει αξία να δούμε τι λένε οι συμπαίκτες του γι’ αυτόν. Οι Μιχάλης Τσαϊρέλης και Θοδωρής Ζάρας μίλησαν στο ebasket.gr (το οποίο είχε αποκαλύψει το θέμα Σκοτ προκειμένου ο τελευταίος να αποτελέσει τον αντι-Τέιλορ) για τον Αμερικανό που το τελευταίο 10ημερο έχει προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα των “κιτρίνων” (για την ακρίβεια ο Σκοτ για πρώτη φορά προπονήθηκε με τους νέους του συμπαίκτες στις 18/4).

Τσαϊρέλης: “Βγάζει πάρα πολύ ενέργεια…”

Ο Τσαϊρέλης μας είπε για τον Σκοτ: “Είναι λίγες μέρες στην ομάδα. Οπότε δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι στο τι μπορεί να κάνει. Είναι δύσκολο για έναν ξένο να έρθει να παίξει κατευθείαν. Θέλει χρόνο προσαρμογής. Είναι ένας παίκτης που “σκυλιάζει” σε άμυνα και επίθεση! Βγάζει πάρα πολύ ενέργεια. Είναι καλός σουτέρ. Μέχρι στιγμής μόνο αυτά μπορώ να πω. Από εκεί και πέρα δεν τον ήξερα πριν ως παίκτη, είναι και μικρό το διάστημα (σ.σ. εννοεί που τον έχει συμπαίκτη)… Οι προπονητές μας έχουν καλύτερη άποψη”.

“Μονοπόλυο”, ο… αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικιών (στην Γρηγορίου Λαμπράκη 193). Ο χώρος που μπορείτε να δείτε πολλά παιχνίδια και φυσικά αυτά του Άρη!

Ζάρας: “Προσπαθεί πραγματικά…”

Από την πλευρά του ο Ζάρας τόνισε για τον Αμερικανό: “Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο μέσα σε 10 μέρες το παιδί να δώσει το 100%. Προσπαθεί πάρα πολύ, έχει προσαρμοστεί όσο το δυνατόν παραπάνω. Δουλεύει κιόλας, ακούει… Μπαίνει στη φιλοσοφία του προπονητή”.

Για το ότι ο Τσαϊρέλης ανέφερε πως ο Σκοτ “σκυλιάζει” σε επίθεση και άμυνα, είπε: “Ναι, ναι… Μπράβο του κιόλας γιατί προσπαθεί πραγματικά. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει όσο αγωνιστεί, θα είναι ένας επιπλέον παίκτης… Είναι ένας καλός παίκτης”.

Για το ότι ο Σκοτ έδειξε από τις πρώτες προπονήσεις ότι έχει ιδιαίτερα καλό σουτ (κάτι που είχαμε γράψει από όσα είχε φανερώσει στις πρώτες του προπονήσεις με τον Άρη), ο Ζάρας ανέφερε: “Εχει καλό σουτ, ναι. Και pull up και post up, είναι καλός…”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Σερέλης: «Έξτρα κίνητρο ότι μας έχει κερδίσει δύο φορές η Μακάμπι»

Στη συνέχεια του Παναθηναϊκού στη Euroleague, αναφέρθηκε ο Χρήστος Σερέλης. Ο Χρήστος Σερέ…