Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Το πρώτο ματς δείχνει πολλά”

“Το πρώτο ματς δείχνει πολλά”

laso profil

laso-profil

Για την έναρξη των πλέι οφ κόντρα στην Νταρουσάφακα (19/4, 22:00) μίλησε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, τονίζοντας πως “το πρώτο ματς μιας σειράς πλέι οφ συνήθως δείχνει το αποτέλεσμα όλων των πραγμάτων. Το να παίζεις το πρώτο ματς στην έδρα σου προσθέτει περισσότερη πίεση στην γηπεδούχο ομάδα, αλλά μπορεί να της δώσει ώθηση και στην αυτοπεποίθησή της.

Γνωρίζω πως το να νικήσουμε ομάδες σε αυτό το επίπεδο εκτός έδρας είναι δύσκολο, οπότε είμαστε συγκεντρωμένοι στο να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το εντός έδρας ματς τώρα”, ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

“Η Νταρουσάφακα έχει καλούς παίκτες στο ένας εναντίον ενός. Πολλοί από αυτούς μπορούν να σκοράρουν, όπως ο Ουίλμπεκιν, ο Ουαναμέικερ, ο Κλάιμπερν και ο Άντερσον. Παίζουν “ανοιχτά”, με πολλές κατοχές και μπορούν να σκοράρουν. Επίσης, είναι αθλητική στην άμυνα. Είναι περίπλοκο να βγάλεις αυτή την ομάδα από το παιχνίδι της, γιατί μένει πιστή στο πλάνο της και αν χαλαρώσεις το χρησιμοποιεί. Είναι μια ομάδα που μπορεί να επιστρέψει σε κάθε ματς”.

Τέλος, ανέφερε για τον Ντέιβιντ Μπλατ: “Τρέφω πολύ σεβασμό για τον Ντέιβιντ Μπλατ. Δούλεψε σε πολλές χώρες και πάντα κατάφερε να μεταδώσει την ιδέα του για το μπάσκετ στους παίκτες του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Με ΛεΝτέι η προπόνηση της Παρτιζάν

Η συμμετοχή του Ζακ ΛεΝτέι στο ματς με τον Ολυμπιακό κρίνεται από τον Ομπράντοβιτς. Ο Ζακ …