Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Το “προϊόν” μας δεν προβάλλεται σωστά…”

“Το “προϊόν” μας δεν προβάλλεται σωστά…”

galatsopoulos

galatsopoulos

Στο “όραμά” του το οποίο θέλει να κάνει και πραγματικότητα αναφέρθηκε ο νέος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, μιλώντας στο “ΑΠΕ-ΜΠΕ”, ενώ στάθηκε και στο μπασκετικό “προϊόν” που κατά την άποψή του δεν προβάλλεται σωστά.

“Ήρθαν μια μέρα στο γραφείο μου παράγοντες της ομάδας και μου ζήτησαν να μπω μπροστά για να τη βοηθήσω. Οι σχέσεις που είχα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ δημιούργησαν τις συνθήκες για να αρχίσει η ζωή του παράγοντα. Ήταν μια μεγάλη και δύσκολη εμπειρία”, είπε αρχικά ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και πρόσθεσε:

Όσον αφορά το νέο του ρόλο στον ΕΣΑΚΕ: “Βλέποντας θετικό κλίμα προς το πρόσωπό μου, έχοντας και στην προκειμένη την προτροπή να μπω μπροστά, πήρα τη δύσκολη απόφαση να θέσω υποψηφιότητα για πρόεδρος του συνεταιρισμού. Δεν μπορώ να κρίνω από τώρα την πορεία μου στη θέση του προέδρου, Θα φανεί τι και πόσο μπορώ να προσφέρω και τι αποτέλεσμα θα έχει. Η αλήθεια είναι πως βλέπω διαφορετικά τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ σε σχέση με ό,τι ίσχυε μέχρι τώρα.

Δηλαδή, πιστεύω πως ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ είναι ο πρόεδρος του συνεταιρισμού που φροντίζει για το καλό των ομάδων, για το καλό του ΕΣΑΚΕ, το πώς θα οργανωθεί καλύτερα, το πώς θα βοηθήσει τις ομάδες περισσότερο και όχι για τον πρόεδρο που θα κάνει δημόσιες σχέσεις για το άτομό του ή για οτιδήποτε άλλο”.

Για το αν είναι εφικτή η συναίνεση όλων των ομάδων, από τη στιγμή που έχει τα ηνία της λίγκας στα χέρια του, τόνισε: “Με βάση τη λογική, πιστεύω πως είναι εφικτό. Πρέπει να γίνει κατανοητό πως η λειτουργία είναι για το καλό όλων και έτσι χρειάζεται να το βλέπουν οι ομάδες. Γι’ αυτό είπα από την αρχή, και είναι κάτι που το πιστεύω απόλυτα, χρειάζεται συναίνεση και συνεργασία από όλους μας.

Νομίζω πως όταν το καταλάβουν όλοι αυτό, θα αποδειχτεί τελικά πως είναι το σωστό. Έχουμε στα χέρια μας ένα προϊόν με μεγάλη αναγνωρισιμότητα, το οποίο έχει μεγάλο κόστος, διαθέτει, επίσης, δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αλλά και ιστορικές ομάδες, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, ο Αρης, η ΑΕΚ και όλο αυτό δεν προβάλλεται σωστά.

Το πρώτο σοβαρό θέμα, ακόμη, που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι της κεντρικής διαχείρισης και πρέπει να συνειδητοποιήσουν όλοι πως αυτό είναι το σωστό να γίνει και μέσα από αυτήν τη διαδικασία κανείς δε θα χάσει. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας! Είναι σημαντικό που καταρχήν υπάρχει θετικό πνεύμα, θα δούμε πως θα προχωρήσουμε. Μακάρι στο τέλος να πορευτούμε και οι 14 μαζί!”.

Τέλος, για το ζήτημα του έντονου συναισθήματός υπέρ του ΠΑΟΚ. “Αυτό υπήρχε και θα υπάρχει πάντα! Θα λειτουργώ, όμως, από τη θέση που έχω πλέον, ως πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, για το καλό όλων των ομάδων!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …