Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει”

“Τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει”

kalinic fener

kalinic-fener

Οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε θέλουν διακαώς να βρεθούν στο Final Four της Ευρωλίγκας και τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει, όπως δήλωσε ο Νίκολα Κάλινιτς. Ο παίκτης της τουρκικής ομάδας σημείωσε ότι θα τελειώσουν τη δουλειά στο τρίτο ή στο τέταρτο παιχνίδι.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: “Ίσως δεν θα με πιστέψετε που το λέω, αλλά εμείς πιστεύαμε πολύ πως μπορούμε να πάρουμε δύο νίκες στο “Νικος Γκάλης”. Το “Νίκος Γκάλης” είναι μια πολύ δύσκολη έδρα και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ σκληρά. Ο Ομπράντοβιτς και η Φενέρ δεν είχαν νικήσει ποτέ μέχρι πρότινος εκεί. Αλλά εμείς συνεχίζαμε να το πιστεύουμε.

Η Φενέρ βελτιώνεται κάθε χρόνο. Η ενέργειά μας και η άμυνα που παίζουμε είναι στα υψηλότερα επίπεδα. Όποιο παιχνίδι και να παίζαμε, ακόμα και 5 να έπρεπε να παίξουμε, ξέραμε πως θα πάρουμε τις δύο νίκες στο “Νίκος Γκάλης”. Μπορούμε να… σκουπίσουμε τον Παναθηναϊκό τώρα στο τρίτο ματς. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα τελειώσουμε τη δουλειά στο τέταρτο. Θέλουμε πολύ να πάμε στο Final 4 και τίποτα δεν θα μας σταματήσει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …