Κεντρική NBA Θέλει τον Τζορτζ στους Μπλέιζερς ο ΜακΚόλουμ!
NBA

Θέλει τον Τζορτζ στους Μπλέιζερς ο ΜακΚόλουμ!

cj mccollum paul george

cj-mccollum-paul-george

Το μέλλον του Πολ Τζορτζ φαντάζει πλήρως αβέβαιο, με τις φήμες περί αποχώρησής του αυτό το καλοκαίρι μέσω ανταλλαγής από τους Ιντιάνα Πέισερς να πληθαίνουν. Ο 27χρονος σούπερ-σταρ γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να κάνει πρωταθλητισμό, σε περίπτωση που παραμείνει στην ομάδα του, με αποτέλεσμα να ανοίγει η “όρεξη” των υπολοίπων ομάδων. Και ποιος δεν θα ‘θελε, άλλωστε να εντάξει τον “PG-13” στο έμψυχο δυναμικό του; Αυτός, όμως, που θέλει σίγουρα να γίνει συμπαίκτης του Τζορτζ είναι ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ.

Ο σταρ των Μπλέιζερς απάντησε σε πληθώρα ερωτήσεων στο Twitter, με μία από αυτές να είναι η εξής: “Ποιον παίκτη θα ήθελες να κυνηγήσουν οι Μπλέιζερς κατά τη διάρκεια της επερχόμενης off-season;” Ο ΜακΚόλουμ φρόντισε να μην μακρηγορήσει, απαντώντας αμέσως, χρησιμοποιώντας το όνομα του προφίλ του Πολ Τζορτζ ως απάντηση!

 

Ουδείς γνωρίζει, φυσικά αν οι Μπλέιζερς έχουν σκοπό να προσφέρουν κάποια ανταλλάγματα, προκειμένου να πετύχουν το μεγάλο “μπαμ”. Η παρουσία του Τζορτζ, δίπλα στους ΜακΚόλουμ, Λίλαρντ και Νέρκιτς θα δώσει μια εντελώς διαφορετική πνοή και στις δύο πλευρές του γηπέδου, αν και το σενάριο αυτό μάλλον ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…