Κεντρική Basket League Άρης Ταλαντούχος Φλιώνης με… πέντε ρεκόρ

Ταλαντούχος Φλιώνης με… πέντε ρεκόρ

aflionis

aflionisΠαναγιώτης Καλαϊτζάκης, Βασίλης Χρηστίδης και Δημήτρης Φλιώνης… Ο Άρης έχει… μέλλον με τους ικανότατους “μικρούς” που διαθέτει στις τάξεις του. Όσον αφορά τον Φλιώνη, ήταν πολύ καλή η εμφάνισή του στο ματς με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Πέτυχε 10 πόντους στον αγώνα του Σαββάτου και μάλιστα όλοι ήταν στο πρώτο ημίχρονο (στο πρώτο μισό του παιχνιδιού ήταν ο πρώτος σκόρερ των “κιτρίνων”). Η θετικότατη παρουσία του νεαρού απέναντι στον Απόλλωνα “έφερε” πέντε ρεκόρ γι’ αυτόν όσον αφορά το διάστημα που αγωνίζεται στην “μεγάλη” ομάδα του Άρη σχετικά με τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, Μπακς-Μάβερικς, Γουόριορς-Γουίζαρντς και όλα τα ματς στην Ευρώπη αλλά και στο ΝΒΑ, θα προσφερθούν από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της στις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς μαζί με live betting!

Έχουμε και λέμε… Οι 10 πόντοι ήταν η καλύτερη του επίδοση (μάλιστα πέτυχε για πρώτη φορά διψήφιο αριθμό πόντων). Η δεύτερη καλύτερη ήταν οι επτά πόντοι στο ματς με την Δόξα Λευκάδας. Ρεκόρ για τον Φλιώνη και στο σύστημα αξιολόγησης…  Απέναντι στους Πατρινούς συγκέντρωσε 13 βαθμούς στο ranking και άφησε πίσω του τους 11 βαθμούς στον αγώνα με την Δόξα Λευκάδας. Επίσης τα 21 λεπτά συμμετοχής το Σάββατο είναι ο μεγαλύτερος χρόνος συμμετοχής που έχει πάρει σε αγώνα του Άρη (με την Δόξα Λευκάδας είχε 15′).

Πάμε στα τρίποντα… Ο Φλιώνης είχε τρία εύστοχα σουτ έξω από τα 6.75 στο ματς με τον Απόλλωνα. Η δεύτερη καλύτερη επίδοσή του όσον αφορά τα περισσότερα -εύστοχα- τρίποντα ήταν στα περσινά πλέι οφ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Στο δεύτερο παιχνίδι που έγινε στο Παλέ, είχε δύο εύστοχα τρίποντα. Όσον αφορά το πέμπτο του ρεκόρ στον αγώνα του Σαββάτου, αυτό έχει να κάνει με τα κλεψίματα. Είχε δύο (σε κανένα άλλο παιχνίδι πρωταθλήματος δεν είχε τόσα) κόντρα στην ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου.

Με μπασκετική ευφυΐα…

Ο Φλιώνης θεωρείται ιδιαίτερα ταλαντούχος και έχει όλα τα φόντα να κάνει… σπουδαία πράγματα μελλοντικά. Στις 8/4 κλείνει τα 20 του χρόνια και όσον αφορά τα θετικά αγωνιστικά στοιχεία του, ο προπονητής του εφηβικού τμήματος του Άρη, Δημήτρης Μπουσβάρος είχε δηλώσει στο ebasket.gr: “Τον Φλιώνη τον είχα έναν χρόνο στο εφηβικό (έπαιζε πρόπερσι). Ο Δημήτρης είναι πιο μπροστά από τους άλλους δύο (Καλαϊτζάκη-Χρηστίδη) με την έννοια ότι έχει παίξει σε περισσότερα παιχνίδια, έχει κάνει περισσότερο χρόνο προπόνηση με την ανδρική ομάδα. Είναι ένα παιδί πάρα πολύ εγκεφαλικό, με πολύ καλό διάβασμα πάνω στο παιχνίδι. Την τελευταία χρονιά έχει δουλέψει πάρα πολύ το κορμί του και έχει βελτιωθεί σε αυτό. Έχει γίνει αρκετά πιο γρήγορος, αρκετά πιο δυνατός, αρκετά πιο ανταγωνιστικός για να μπορέσει να κερδίσει χρόνο στην πρώτη ομάδα.

“Moνοπόλυο”, ο χώρος που προσφέρει τα… πάντα στους πελάτες του και έχει γίνει ο αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικιών!

Πέρυσι έκανε πολύ καλά ματς στα πλέι οφ απέναντι στον Παναθηναϊκό που ήταν χτυπημένος ο Ξανθόπουλος. Το δυνατό του σημείο είναι πως αποτελεί έναν παίκτη που μπορεί να τρέξει την ομάδα και να βγάλει μέσα στο γήπεδο πολύ εύκολα αυτό που θέλει ο προπονητής. Επειδή είναι πολύ έξυπνο παιδί και διαβάζει πολύ καλά τις φάσεις, μπορεί να βοηθήσει πολύ. Διαβάζει το πικ εν ρολ, έχει καλά πάσα… Χρειάζεται λίγο βελτίωση στο επιθετικό του κομμάτι, δηλαδή στο ένας εναντίον ενός να γίνει πιο αθλητικός αλλά εντάξει όλα αυτά έρχονται με τον καιρό. Όσο αποκτά εμπειρίες, θα πατά πιο καλά στα πόδια του, θα νιώθει πιο απειλητικός και πάει λέγοντας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…