Κεντρική NBA Τα highlights της απόλυτης ανατροπής των Σέλτικς (vid)
NBA

Τα highlights της απόλυτης ανατροπής των Σέλτικς (vid)

isaiah thomas robin lopez

isaiah-thomas-robin-lopez

Οι πιθανότητες των Μπόστον Σέλτικς για πρόκριση στον 2ο γύρο των πλέι-οφς είχαν “βυθιστεί” στα τάρταρα, μετά το αρχικό 0-2 των Σικάγο Μπουλς μέσα στη Βοστόνη. Οι “ταύροι” κυριαρχούσαν στα ριμπάουντ και υποχρέωναν τους αντιπάλους τους σε άσχημα σουτ, υπό τη μαεστρία του Ραζόν Ρόντο, την παρουσία του Ρόμπιν Λόπεζ κάτω από τη στεφάνη και, φυσικά, την ηγεσία του Τζίμι Μπάτλερ.

Τα στοιχεία αυτά, σε συνδυασμό με το σκοτεινό “σύννεφο” που είχε σκεπάσει την ομάδα, ένεκα της άσχημης, ψυχολογικής κατάστασης του Αϊζέια Τόμας, είχαν οδηγήσει τους “κέλτες” σε αδιέξοδο. Και όμως, ο τραυματισμός του Ρόντο και οι “μαγικές” προσαρμογές του κόουτς, Μπραντ Στίβενς μετάλλαξαν το τοπίο, με τη Βοστόνη να παίρνει τη μεγάλη πρόκριση!

Όλοι ανεξαιρέτως οι παίκτες έκαναν μεγάλο step-up, με τον Τόμας να ξαναβρίσκει τον εαυτό του, αν και δεν σούταρε καλά από τη γραμμή του τριπόντου ενώ ο Γκριν ήταν ο παίκτης-κλειδί στα 4 τελευταία ματς. Οι Αλ Χόρφορντ και Έιβερι Μπράντλεϊ έπιασαν τα καλύτερα δυνατά στάνταρ ενώ ο πάγκος ανταποκρίθηκε, με τη Βοστόνη να θριαμβεύει. Αξίζει να παρακολουθήσει κανείς τα highlights αυτού του όμορφου “ταξιδιού”, από την “κόλαση” και την αμφισβήτηση, στον “παράδεισο” και την πρόκριση!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=wE5zgC_djuY]

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…