Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Στον Πειραιά το Olympiacos BC Road Store

Στον Πειραιά το Olympiacos BC Road Store

red store olimpiakos

red-store-olimpiakos

Ο Ολυμπιακός έκανε μπρέικ στην έδρα της Αναντολού Εφές, με τη σειρά να επιστρέφει στο ΣΕΦ. Το Official Olympiacos BC Road Store θα βρίσκεται στον Πειραιά, όπου χτυπάει η καρδιά όλων των φιλάθλων των “ερυθρολεύκων”.

Το “παρών” στο αυτοκινούμενο κατάστημα των πρωταθλητών Ελλάδος θα δώσει και η μασκότ της ομάδας, Θρυλέων, ο οποίος θα φωτογραφηθεί και θα διασκεδάσει με τους μικρούς και μεγάλους φίλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Playoffs 2017. Back to Piraeus!!! Ο Olympiacos B.C., επιστρέφει στον Πειραιά για την τελευταία μάχη πριν το FINAL4 της Κωνσταντινούπολης και το Official Olympiacos BC Road Store, στηρίζοντας συνεχώς την αγαπημένη μας ομάδα, κατεβαίνει στο κέντρο του Πειραιά, εκεί όπου χτυπάει δυνατά η καρδιά όλων των Ολυμπιακών.

Το Σάββατο 29/04, την Κυριακή 30/04 και την Τρίτη 02/05, το αυτοκινούμενο επίσημο κατάστημα του Ολυμπιακού θα βρίσκεται στον Πειραιά (Πεζόδρομος Δραγάτση, έναντι Δημαρχείου Πειραιά) μεταφέροντας τον παλμό των Playoffs σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας. Σας περιμένουμε όλους εκεί για να υποστηρίξουμε μαζί την προσπάθεια για πρόκριση του Ολυμπιακού μας στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και να ζήσουμε ανεπανάληπτες στιγμές!

Φυσικά το παρών θα δώσει, όπως πάντα, και ο αγαπημένος μας Θρυλέων, υποδεχόμενος μικρούς και μεγάλους φίλους του Ολυμπιακού, για να παίξουν, να διασκεδάσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του. Επιπλέον, αναμένονται μεγάλες εκπλήξεις, διαγωνισμοί και δώρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα λειτουργίας του Official Olympiacos BC Road Store στον Πειραιά (Πεζόδρομος Δραγάτση, έναντι Δημαρχείου Πειραιά)

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/04: 10.00 – 21.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 30/04: 12.00 – 21.00
ΤΡΙΤΗ 02/05: 10.00 – 21.00″

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ο Μιλουτίνοφ ταξίδεψε στο Βελιγράδι για να στηρίξει τον Ολυμπιακό

Στο Βελιγράδι για το Παρτιζαν – Ολυμπιακος βρίσκεται  ο Μιλουτίνοφ. Ο Νίκολα Μιλουτί…