Κεντρική Elite League “Στοχεύουμε στην έκτη θέση”

“Στοχεύουμε στην έκτη θέση”

kokkalis

kokkalisΔύσκολη αποστολή έχει ο Εθνικός το Σάββατο (29/04), καθώς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Δούκα για την προτελευταία αγωνιστική της Α2. Ο Νίκος Κόκκαλης μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας και τόνισε ότι στόχος τους είναι να τερματίσουν στην έκτη θέση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο “μπόμπερ” του Εθνικού:

“Δεν έχουμε κρύψει ότι στοχεύουμε στην έκτη θέση, που θα είναι τιμητικότατη για μας, αλλά θα αποτελέσει και σημείο αναφοράς για την επόμενη μέρα. Πάντα κυνηγάμε μια… μεγάλη νίκη, οπότε αυτός ο συνδυασμός μας κάνει να θέλουμε πολύ να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε”

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Βλάχος, σημείωσε: “Όλοι γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλός μας έχει βλέψεις για την άνοδο κι ως εκ τούτου δεν θέλει να χάσει αγώνα. Είναι ποιοτική ομάδα, με παίκτες που διαθέτουν εμπειρία και μπορούν να διαχειριστούν κάθε κατάσταση.

Ο Δούκας είναι το φαβορί, αυτός θα έχει και το άγχος. Εμείς πηγαίνουμε, όπως κάνουμε πάντα, με μοναδικό στόχο να παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε, να κάνουμε όσα δουλέψαμε στην προπόνηση και στο τέλος να δούμε τι θα γράψει το ταμπλό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/ play outs

Πήρε προβάδισμα ο  Ηρακλής. Τα αποτελέσματα των play off/ play out. Ο Ηρακλής επικράτησε τ…