Κεντρική Elite League Στο τέλος νικάει ο Ηρακλής!

Στο τέλος νικάει ο Ηρακλής!

gaga ira panionios

gaga-ira-panionios

Το κάνει επίτηδες; “Σεληνιάζεται” στο φινάλε κάθε αγώνα ή απλά του αρέσει να κάνει καρδιακούς τους φιλάθλους του; Δεν γνωρίζουμε τι ισχύει απ’ όλα αυτά, το μόνο που ξέρουμε είναι ότι ο Ηρακλής βαδίζει για την Α1, έχοντας βγει νικητής απ’ όλα τα “θρίλερ” του φετινού πρωταθλήματος της Α2, κι όταν λέμε απ’ όλα το εννοούμε.

Χοκς ή Καβαλίερς ο νικητής στην μεταξύ τους “μάχη”; Η Ρεάλ ή η Μπασκόνια θα πάρει την νίκη και το… προβάδισμα (ισοβαθμούν) στην βαθμολογία; Ολα τα ματς του ΝΒΑ και των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων στις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της!

Η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, ύστερα από 25 αγωνιστικές, έχοντας ρεκόρ 22-3. Οι τρεις ήττες της από Πανιώνιο (εκτός), Αίολο (εκτός) και Χολαργό (εκτός) ήταν “καθαρές”, ενώ από τις 22 νίκες που έχει πανηγυρίσει, οι 7 κρίθηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα. Το κατόρθωμα για τον Ηρακλή είναι ότι έχει χαμογελάσει στο τέλος και των επτά παιχνιδιών. Για την ακρίβεια, ο “Γηραιός” έχει 7/7 στα παιχνίδια που τελείωσαν με διαφορά από έναν μέχρι 5 πόντους.

Τα “θρίλερ” του Ηρακλή:
Αρκαδικός – Ηρακλής 72-77
ΑΕΛ – Ηρακλής 71-74
Ηρακλής – Φάρος 101-97
Εθνικός – Ηρακλής 69-70
Ηρακλής – Πανιώνιος 80-79
Ψυχικό – Ηρακλής 83-88
Ηράκλειο – Ηρακλής 57-61
Καβάλα – Ηρακλής 65-67

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, με ηρωικές ενέργειες στα τελευταία δευτερόλεπτα, έχει δώσει τις περισσότερες νίκες στον Ηρακλή. Ο Κώστας Τότσιος, με το τεράστιο επιθετικό ταλέντο του, έχει γυρίσει ουκ ολίγα παιχνίδια, ενώ σε άνθρωπο της τελευταίας στιγμής τείνει να μετατραπεί και ο Ρονάλντας Ρουτκάουσκας, ο οποίος σκοράρει κρίσιμες βολές, παίρνει καθοριστικά ριμπάουντ και παίζει εξαιρετικές άμυνες στο φινάλε των αγώνων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…