Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Σπανούλης, ο βασιλιάς των ευρωπαϊκών τελικών” (vids)

“Σπανούλης, ο βασιλιάς των ευρωπαϊκών τελικών” (vids)

spanoulis euroleague olympiakos

spanoulis-euroleague-olympiakos

Με αφορμή τη χθεσινή ανατροπή της Μάλαγα επί της Βαλένθια και την κατάκτηση του τροπαίου από την ομάδα του Χουάλ Πλάθα, η “Marca” παρουσιάζοντας τις 10 πιο ιστορικές ανατροπές χαρακτήρισε ως “Βασιλιά των ευρωπαϊκών τελικών” τον Βασίλη Σπανούλη.

“Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πρωταγωνιστήσει σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες ανατροπές στο μπάσκετ, όμως έχει υποφέρει πολλές φορές. Στο Λονδίνο, για παράδειγμα, η ομάδα του Πάμπλο Λάσο ήταν έτοιμη να κατακτήσει την Euroleague και προηγήθηκε με 17 πόντους. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός του Σπανούλη δεν παραδόθηκε και στο τέλος πανηγύρισε”, γράφει αναλυτικά το δημοσίευμα των Ισπανών για τον τελικό της Ευρωλίγκας στην Ο2 Arena.

“Σπανούλης, ο βασιλιάς των ευρωπαϊκών τελικών”

Οι Ισπανοί δεν θα μπορούσαν να αφήσουν εκτός και την επική ανατροπή επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Πόλη τονίζοντας πως “το 2012 δεν ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακό, αλλά ήταν σαν τον Λεωνίδα με τους Σπαρτιάτες του που νίκησαν το φαβορί. Την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι Ρώσοι προηγήθηκαν με 19 πόντους (53-34) στο τέλος της τρίτης περιόδου. Οι πόντοι των Παπανικολάου και Πρίντεζη και το μαχητικό πνεύμα του Σπανούλη ολοκλήρωσαν το ελληνικό θαύμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…