Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Sold out μέσα σε λίγες ώρες για τον Παναθηναϊκό !

Sold out μέσα σε λίγες ώρες για τον Παναθηναϊκό !

panathinaikos fener

panathinaikos-fener

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης ο Παναθηναϊκός έκανε γνωστό πως όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για τις δύο πρώτες αναμετρήσεις απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα, εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες.

Οι φίλοι των “πράσινων” έκαναν ανάρπαστα τα μαγικά χαρτάκια και θέλουν να δημιουργήσουν τρομερή ατμόσφαιρα, που θα οδηγήσει την ομάδα τους να φτάσει στις σημαντικές νίκες. Από την πλευρά της η ΚΑΕ ήθελε να ενημερώσει πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κάποιο εισιτήριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν μέσα σε διάστημα λίγων ωρών από την κυκλοφορία τους όλα τα εισιτήρια για τις δύο πρώτες  αναμετρήσεις της σειράς των Play Off της Euroleague με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε την Τρίτη (18/4) και την Πέμπτη (20/4) του Πάσχα.

Η αγάπη, η πίστη και η αφοσίωση των φιλάθλων μας προς την ομάδα αποδείχθηκε εμπράκτως για μία ακόμη φορά και έτσι η ΚΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει.

Είμαστε πεπεισμένοι πως ο κόσμος θα δημιουργήσει μια μοναδική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, δίχως ακρότητες και θα ωθήσει την ομάδα μας στο να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Κλείνοντας, με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods προς τους φιλάθλους της, έχοντας ως μοναδικό στόχο την αποφυγή της ταλαιπωρίας τους, ξεκαθαρίζει πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια των δύο συγκεκριμένων αγώνων με τη Φενέρμπαχτσε“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…