Κεντρική Β' Εθνική “Συνεχίζουμε με όσους προσπαθούν”

“Συνεχίζουμε με όσους προσπαθούν”

ionikos

ionikos

Με ανακοίνωσή της η ομάδα του Ιωνικού Νικαίας γνωστοποίησε πως θα συνεχίσει με όσους προσπαθούν, με το σύνολο του Μάριου Γούναρη να τελειώνει τη σεζόν και με έναν παίκτη λιγότερο καθώς από τους “μπλε αποχώρησε ο Ανδριανός Περδικάρης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Γνώμονας της προσπάθειας που αναλάβαμε στην αρχή της αγωνιστικής χρονιάς ήταν ο Ιωνικός Νικαίας να ανταποκριθεί αγωνιστικά και αξιακά στην ιστορία της ομάδας.

Παρά τις δυσκολίες που επέβαλε η παρατεταμένη αναμονή της οριστικοποίησης της κατηγορίας που θα αγωνιστούμε, τις χρηματικές απαιτήσεις της προηγούμενης διοίκησης, και τα όποια λάθη κάναμε στον σχεδιασμό, καταφέραμε προοδευτικά να βελτιωθούμε, τόσο ως προς τα αποτελέσματα όσο και προς την δημιουργία ενός συνόλου που δίνει μάχες κάθε στιγμή.

Δώσαμε και πρώτες και δεύτερες ευκαιρίες ακόμα και σε αθλητές που και στο παρελθόν δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την χρονιά στον σύλλογο που υπέγραψαν. Όλα όμως έχουν όρια.

Ως προς ένδειξη σεβασμού στην υπόλοιπη ομάδα και στον φίλαθλο κόσμο του Ιωνικού, συνεχίζουμε από εχθές με τα παιδιά-αθλητές που δεθήκαμε, που δίνουν το 110% των δυνατοτήτων τους κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα.

Μαζι με τον κόσμο της ομάδας θα επιδιώξουμε να φτάσουμε όσο ψηλα μπορούμε και αξίζουμε

Με τ’ Αστερι στην καρδιά μου συνεχιζω”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Νίκη Βόλου: Τέλος ο Γκουγκουτούδης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Νίκης Βόλου και Παναγιώτη Γκουγκουτούδη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη …