Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Συνεχίζει με θεραπεία ο Μιλιένοβιτς

Συνεχίζει με θεραπεία ο Μιλιένοβιτς

milienovic

milienovicΟ Νέναντ Μιλιένοβιτς είναι στη Θεσσαλονίκη μετά από… καιρό. Την επομένη του αγώνα με τον Προμηθέα, ο Σέρβος είχε αναχωρήσει στην χώρα του για αποθεραπεία σχετικά με το πρόβλημα σε ωμοπλάτη και αυχένα (έτσι δεν αγωνίστηκε απέναντι σε Ολυμπιακό και Κόροιβο).

Οπως γράψαμε την Κυριακή, γύρισε στην Ελλάδα αλλά την Δευτέρα δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ, συνεχίζει πρόγραμμα θεραπείας. Για την ώρα δεν είναι έτοιμος, όπως αναφέρεται στον ΠΑΟΚ, στις τάξεις των οποίων λέγεται ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει το θέμα της ενίσχυσης, ανεξαρτήτως της κατάστασης του Σέρβου (έγινε μια σκέψη για τον Χάτσερ αλλά υπάρχει το ζήτημα των υποχρεώσεών του στην Παρτιζάν).

Από εκεί και πέρα στην προπόνηση της Δευτέρας ήταν όλοι οι παίκτες διαθέσιμοι, στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Στις ΗΠΑ ο Σταυρόπουλος

Το πρωί της Δευτέρας αναχώρησε για τις ΗΠΑ ο Νίκος Σταυρόπουλος προκειμένου να βρεθεί για μια ακόμη χρονιά στο Portsmouth Invitational Tournament. Εκεί όπου θα παρακολουθήσει νεαρούς παίκτες με την προοπτική ο ΠΑΟΚ κάποια στιγμή να ασχοληθεί με κάποιους εξ αυτών και κυρίως να έχει διαμορφώσει γνώμη για τις όποιες δυνατότητές τους. Θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και θα δει ματς από όλες τις ομάδες που θα συμμετέχουν στο τουρνουά (το οποίο θα ξεκινήσει στις 12/4).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…