Κεντρική Basket League Άρης Σίμτσακ: “Όλα θα εξαρτηθούν από τη θέληση των ομάδων”

Σίμτσακ: “Όλα θα εξαρτηθούν από τη θέληση των ομάδων”

vasilis simtsak

vasilis-simtsak

Ο Άρης, στην επόμενη φάση των πλέι οφ της Basket League, θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ κι ο Βασίλης Σίμτσακ τόνισε πως η σειρά των αγώνων θα κριθεί από τη θέληση που θα επιδείξουν οι δύο ομάδες.

Ειδικότερα, ο παίκτης του Άρη δήλωσε: “Είναι τα παιχνίδια που περιμένουμε όλη τη σεζόν. Αυτό για το οποίο παλεύουμε όλη χρονιά, ώστε να εξασφαλίσουμε το πλεονέκτημα έδρας, ώστε να προκριθούμε και να προχωρήσουμε. Ξεκινούν το Σάββατο, υπάρχει η ιδιαιτερότητα ότι παίζουμε με τον ΠΑΟΚ και σίγουρα η πρόκριση θα κρίνει και τη χρονιά. Θέλουμε να αποδείξουμε πως η χρονιά έχει ακόμα δρόμο και δεν έχουμε πει ακόμα την τελευταία κουβέντα. Πιστεύω ότι δεν έχουν καμία σχέση τα παιχνίδια στην κανονική διάρκεια με αυτά που ξεκινούν το Σάββατο. Στο πρωτάθλημα ήμασταν τελείως διαφορετική ομάδα, πολλοί παίκτες δεν ήξεραν τι θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο κι ας παίζαμε εντός έδρας. Είναι πολύ δύσκολο να αντεπεξέλθεις σε τέτοιες συνθήκες. Είναι διαφορετικά παιχνίδια και τα περιμένουμε πώς και πώς. Η σειρά θα κριθεί στην θέληση και στο τι πρέπει να αποδείξουμε εμείς”.

Σχετική με τη διακοπή των δυο εβδομάδων ανέφερε: “Είχαμε χρόνο να ξεκουραστούμε κάτι το οποίο χρειαζόμασταν κυρίως πνευματικά, είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε κάποια πράγματα που δεν μπορούσαμε να δούμε αν βγαίνουν στα παιχνίδια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • ref ball

    Σχολή διαιτησίας του ΣΕΔΚΑ

    Στις 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί νέα σχολή διαιτησίας από τον ΣΕΔΚΑ. Ο Σύνδεσμος της Α…
  • iasonas korasides

    Πήρε το ντέρμπι ο Ιάσονας

    Αήττητος παρέμεινε μετά τη διεξαγωγή και της 6ης αγωνιστικής της Α ΕΣΚΑ Κορασίδων ο Ιάσωνα…
  • faros keratsiniou

    Ένας αήττητος Φάρος

    Ο Φάρος Κερατσινίου ήρθε για να μείνει ή, μάλλον, για να πρωταγωνιστήσει στο μπάσκετ γυναι…
Περισσότερα από Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…