Κεντρική NBA “Σημάδεψε” ξανά την ιστορία των Μπακς ο Γιάννης! (vid)

“Σημάδεψε” ξανά την ιστορία των Μπακς ο Γιάννης! (vid)

giannis antetokounmpo milwaukee bucks

giannis-antetokounmpo-milwaukee-bucks

Η ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς χαρακτηρίζεται από πληθώρα σπουδαίων προσωπικοτήτων και καταπληκτικών παικτών, οι οποίοι υπηρέτησαν τα “ελάφια” και άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους. Τα τελευταία χρόνια, όμως, η ομάδα είχε “βυθιστεί” σε “τέλμα”, πραγματοποιώντας μέτριες πορείες, δίχως να διαθέτει κάποιον παίκτη-ορόσημο. Πλέον, η συνθήκη αυτή έχει μεταβληθεί αισθητά. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει πάρει από το χέρι τους Μπακς, κατορθώνοντας να καταγράψει αριθμούς, που οι φίλοι των Μπακς είχαν αρκετό καιρό να θαυμάσουν!

 

Τα “ελάφια” δεν κατόρθωσαν να φύγουν από το Τορόντο με 2ο σερί διπλό αλλά ο Έλληνας σούπερ-σταρ κατέγραψε μια ιστορική επίδοση. Ειδικότερα, έγινε ο πρώτος παίκτης του Μιλγουόκι, με 6 επιθετικά ριμπάουντ, 6 αμυντικά και 6 ασίστ σε play-off αγώνα, μετά τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ! Ο μυθικός σέντερ το είχε καταφέρει στο 2ο παιχνίδι των Τελικών του 1974, εναντίον των Μπόστον Σέλτικς, με τον Γιάννη να παίρνει τη σκυτάλη!

Ακόμη, ο Αντετοκούνμπο κατάφερε να γίνει ο 1ος παίκτης των Μπακς, μετά τον Σαμ Κασέλ, με +20 πόντους και +15 ριμπάουντ σε αγώνα πλέι-οφ. Ο ηγέτης των Μπακς σταμάτησε στους 24 πόντους και τα 15 ριμπάουντ, μα δεν κατόρθωσε να οδηγήσει την ομάδα του σε ακόμη μια “απόδραση” από τον Καναδά!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=1bkXXbhA32k]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…