Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Σεζόν καριέρας για Γκίκα!

Σεζόν καριέρας για Γκίκα!

gikas

gikas

Ο Προμηθέας πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στη Basket League, στην παρθενική του παρουσία στα μεγάλα σαλόνια, έχοντας εξασφαλίσει με άνεση την παραμονή του στην κατηγορία και δίνοντας μάχη για την είσοδο στα πλέι οφ.

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας των Πατρινών είναι ο Νίκος Γκίκας. Ο βραχύσωμος γκαρντ, ύστερα από μία πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Κηφισιάς, ήρθε το καλοκαίρι στην Πάτρα, δικαιώνοντας άπαντες με τις εμφανίσεις του. Ο 26χρονος άσος πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Βαγγέλη Αγγέλου να ποντάρει πολλά πάνω του, όντας ο βασικός γκαρντ των νεοφώτιστων.

Ο Γκίκας μετράει μέσο όρο 9,5 πόντους, 2,7 ριμπάουντ, 2,7 ασίστ κι 1 κλέψιμο σε 25:47 λεπτά συμμετοχής, έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις τη φετινή χρονιά, μιας κι αποτελεί έναν από τους καλύτερους Έλληνες γκαρντ του πρωταθλήματος.

Στο χθεσινό παιχνίδι (1/4) με την Κύμη, μάλιστα, έκανε ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα. Ο Έλληνας γκαρντ πέτυχε 20 πόντους (5/8 βολές, 3/4 δίποντα, 3/6 τρίποντα), επίδοση που είναι η καλύτερη του στη Basket League.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Στην Τουρκία ο Εργκίν Αταμάν για την κηδεία του πατέρα του

Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του βρίσκεται ο Εργκίν Αταμάν. Στην Τουρκία βρίσκετ…