Κεντρική NBA Σε δαιμονιώδη φόρμα ο Τζορτζ! (vid)
NBA

Σε δαιμονιώδη φόρμα ο Τζορτζ! (vid)

paul george pacers

paul-george-pacers

Η “μάχη” των πλέι-οφς “μαίνεται” στην Ανατολική Περιφέρεια, με 3 ομάδες (Πέισερς, Μπουλς, Χιτ) να παλεύουν για την και την θέση, οι οποίες οδηγούν στην post-season. Όσον αφορά τους Πέισερς, έχουν 1 νίκη διαφορά από τους “διώκτες” τους, όντας το μεγάλο φαβορί ανάμεσα στους 3 “μονομάχους”. Με τον Πολ Τζορτζ να βρίσκεται σε τρομερά κέφια, οι Πέισερς πέρασαν αλώβητοι από το Ορλάντο, με τον σταρ της Ιντιάνα να “οργιάζει” και πάλι.

Χοκς ή Καβαλίερς ο νικητής στην μεταξύ τους “μάχη”; Η Ρεάλ ή η Μπασκόνια θα πάρει την νίκη και το… προβάδισμα (ισοβαθμούν) στην βαθμολογία; Ολα τα ματς του ΝΒΑ και των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων στις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της!

 

Μπορεί να αμφισβητήθηκε έντονα κατά τη διάρκεια της σεζόν αλλά οι επιδόσεις του από την έναρξη του Μαρτίου και έπειτα έχουν πείσει και τους πιο δύσπιστους. Χθες, ο Τζορτζ σταμάτησε στους 37 πόντους, με 14/22 και 5/7 βολές, όντας ο απόλυτος πόλος έλξης. Με αριστοτεχνικές εκτελέσεις από μέση και μακρινή απόσταση (4/9 τρίποντα), είτε μετά από ντρίμπλα, είτε βγαίνοντας από τα αγαπημένα του pin-down σκριν, τιμώρησε την κακή άμυνα των αντιπάλων ενώ κέρδισε και πληθώρα φάουλ, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική φόρμα του.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=yinC91wR3WE]

Στα τελευταία 20 ματς, ο Τζορτζ έχει 28.3 πόντους, 7.6 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ ανά αγώνα, με 3.4 εύστοχα τρίποντα ανά αγώνα, σε ποσοστό 41.9%! Αναμφίβολα, ο ηγέτης των Πέισερς έχει κάνει το μεγάλο step-up στο κατάλληλο χρονικό σημείο!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…