Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Ραντεβού με Αγγέλου!

Ραντεβού με Αγγέλου!

promitheas patron

promitheas-patron-aggelou-ageloy-vagelis-vaggelis-sef

Ο Βαγγέλης Αγγέλου ήρθε μεσούσης της σεζόν στον Προμηθέα, αντικαθιστώντας τον Νίκο Βετούλα, και τα πήγε περίφημα στον πάγκο των νεοφώτιστων, καταφέρνοντας να διατηρήσει άνετα την ομάδα στην κατηγορία, αλλά και να διεκδικήσει μέχρι τέλους την είσοδο της στα πλέι οφ.

Ο έμπειρος προπονητής και η διοίκηση του Προμηθέα έχουν συνάντηση σήμερα (24/4), προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους. Τα πάντα είναι ανοιχτά και πολύ δύσκολα θα υπάρξουν εξελίξεις από το σημερινό ραντεβού των δύο πλευρών.

Η χρονιά ολοκληρώθηκε για τους Πατρινούς, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν. Πρώτο μέλημα τους, όπως είναι φυσικό, είναι ο προπονητής, με την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Αγγέλου να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Σημαντικά ματς για τα πλέι οφ του ΝΒΑ…. Ράπτορς-Μπακς, Χοκς-Γουίζαρντς και Μπλέιζερς-Γουόριορς. Ποιοι θα “βγουν” νικητές στις συγκεκριμένες “μάχες”; Η 2winbet.gr θα προσφέρει στους πελάτες της τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς και άκρως “ελκυστικό” live betting!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…