Κεντρική NBA Προτιμάει τα εκτός έδρας παιχνίδια ο Λεμπρόν!
NBA

Προτιμάει τα εκτός έδρας παιχνίδια ο Λεμπρόν!

lebron james

lebron-james

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς προετοιμάζονται πυρετωδώς ενόψει των παιχνιδιών του 2ου γύρου εναντίον των Τορόντο Ράπτορς, έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας. Με βάση, όμως, τα πρόσφατα σχόλια του Λεμπρόν Τζέιμς, οι Καβς δεν θα είχαν πρόβλημα να αγωνιστούν με μειονέκτημα, καθώς ο “βασιλιάς” δήλωσε, μετά την προπόνηση της ομάδας την Παρασκευή, ότι προτιμάει να αγωνίζεται μακριά από το “σπίτι” του στα πλέι-οφς!

“Απλά μου αρέσουν οι αντιξοότητες των εκτός έδρας παιχνιδιών”, δήλωσε ο σούπερ-σταρ του Κλίβελαντ και συνέχισε τονίζοντας: “Λατρεύω τους οπαδούς μας αλλά προτιμώ να παίζω εκτός έδρας. Είναι περίεργο. Μου αρέσουν τα σλόγκαν που λένε ότι “σήμερα δεν θα είναι η βραδιά σου” και ότι “είσαι υπερτιμημένος”. Μου αρέσουν όλα αυτά. Είναι αυτή η περίεργη νοοτροπία, όπου είστε 15 παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και όποιος άλλος έχει ταξιδέψει με την ομάδα, εναντίον μιας ολόκληρης πολιτείας“.

Τα λεγόμενα του Λεμπρόν μπορούν με άνεση να υποστηριχθούν και από τις επιδόσεις του σε πλέι-οφ παιχνίδια, τα οποία διεξήχθησαν εκτός έδρας. Συγκεκριμένα, έχει πετύχει 52 εκτός έδρας νίκες στην post-season, ενώ μετρά 27 συνεχόμενες σειρές με τουλάχιστον 1 νίκη στην έδρα του αντιπάλου, σύμφωνα με το ESPN!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…