Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Πρέπει να παίξουμε καλύτερα”

“Πρέπει να παίξουμε καλύτερα”

pablo laso real madrid

pablo-laso-real-madrid

Η Νταρουσάφακα έσπασε την έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα η “Βασίλισσα” θέλει οπωσδήποτε νίκη στην Τουρκία για να μην μείνει εκτός Final Four. Ο προπονητής της ομάδας, Πάμπλο Λάσο, δήλωσε ότι η Ρεάλ πρέπει να παίξει καλύτερα, αν θέλει να έχει ελπίδες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Αν δεν κερδίσουμε μία από τις δύο αναμετρήσεις, θα μείνουμε εκτός. Μέχρι τώρα είχαμε δύο πολύ κλειστές αναμετρήσεις και το ίδιο θεωρώ πως θα συμβεί και στα παιχνίδια που ακολουθούν. Το έχω ξαναπεί και μετά το πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα, ανεξάρτητα από τις συνθήκες της αναμέτρησης.

Στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις ήμασταν καλύτεροι στο σύστημα αξιολόγησης, ωστόσο χάσαμε ένα από τα δύο, και αυτό αποδεικνύει πως μας περιμένουν δύο παιχνίδια αρκετά πολύπλοκα. Το σημαντικό είναι να δείξουμε το ίδιο πρόσωπο τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Δεν έχει σημασία αν θα ξεκινήσουμε καλά ή όχι το παιχνίδι. Κάθε ματς διαρκεί 40 λεπτά και πρέπει να είμαστε πολύ σταθεροί και συγκεντρωμένοι αν θέλουμε να κερδίσουμε.

Δεν περιμένω να αλλάξουν τον τρόπο που επιτίθενται. Είναι πολύ καλοί στο ένας εναντίον ενός και αυτό θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν. Στο αμυντικό κομμάτι, είναι μία πολύ αθλητική ομάδα που μπορεί να παίξει πολύ καλά άμυνες ζώνης και έχουν πολλές δυνατότητες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…