Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα”

“Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα”

Milan Tomic Olympiacos

Milan Tomic-Olympiacos

O Μίλαν Τόμιτς αναφέρθηκε στα πολλά λάθη που έκανε ο Ολυμπιακός, τονίζοντας πως ο αριθμός αυτόν,  δύσκολα αλλάζει ένα ματς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Η άμυνα μας δεν ήταν τόσο κακή, όταν κρατάς την Εφές στους 60 πόντους μέσα στην έδρα της, που συνήθως βάζει 90. Αλλά τα λάθη ήταν πολλά. Τα 18 λάθη σε εκτός έδρας δύσκολα αλλάζουν ένα ματς:”, δήλωσε αρχικά ο Μίλαν Τόμιτς.

Για τον αν το επεισόδιο Παπανικολάου-Μπράουν ξύπνησε την ομάδα:”Δεν νομίζω ότι ξύπνησε ο Ολυμπιακός από το επεισόδιο με τον Παπανικολάου και τον Μπράουν. Παίξαμε με τον Σπανούλη πλέι μέικερ, κάναμε κι άλλες αλλαγές. Εκεί κάπως άλλαξε το ματς. Τα playoffs τελειώνουν όταν μια ομάδα κάνει 3 νίκες. Ακόμα είναι 2-1 η σειρά”.

Για το ότι θύμισε τον αγώνα του 2012, με το comeback που πήγε να κάνει ο Ολυμπιακός, είπε: Χαρακτήρα πρέπει να δείξουμε για να κερδίσουμε, όχι για να χάσουμε με 4 πόντους. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά την Παρασκευή, γιατί είναι νοκ άουτ ματς για εμάς. Πρέπει να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι και να δείξουμε χαρακτήρα“.

Για τα σκαμπανεβάσματα που παρουσιάζουν οι “ερυθρόλευκοι” στην απόδοση τους:”Υπήρχαν πολλά πάνω και κάτω. Δεν γίνεται να έχεις τόσα πολλά σκαμπανεβάσματα σε εκτός έδρας ματς. Πρέπει να δούμε τι φταίει και να δούμε ξανά το παιχνίδι, για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το επόμενο”

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…