Κεντρική NBA Πόποβιτς: “Κανείς δεν θα ξεκουραστεί!”
NBA

Πόποβιτς: “Κανείς δεν θα ξεκουραστεί!”

gregg popovich

gregg-popovich

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς ήταν από τους πρωτοπόρους των λεγόμενων “rests“, σύμφωνα με τα οποία ένας κόουτς αφήνει στον πάγκο κάποιο βασικό στέλεχος της ομάδας του, ακόμη και αν αυτό είναι απολύτως υγιές. Τη φετινή σεζόν, ο ιδιοφυής κόουτς των Σπερς έχει εφαρμόσει αυτό το μέτρο σε 6 διαφορετικούς παίκτες για συνολικά 23 αγώνες, σύμφωνα με το ESPN! Πλέον, όμως, αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Εκνευρισμένος από την εικόνα της ομάδας του, ο “Pop” τόνισε ότι κανείς δεν θα ξεκουραστεί στα 2 τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου, παρά το γεγονός ότι οι Σπερς είναι αδιάφοροι (έχουν εξασφαλίσει τη 2η θέση της Δύσης).

Χοκς ή Καβαλίερς ο νικητής στην μεταξύ τους “μάχη”; Η Ρεάλ ή η Μπασκόνια θα πάρει την νίκη και το… προβάδισμα (ισοβαθμούν) στην βαθμολογία; Ολα τα ματς του ΝΒΑ και των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων στις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της!

Σχετικά με το ζήτημα της ξεκούρασης, ο Πόποβιτς τόνισε: “Κανείς δεν θα ξεκουραστεί. Όλοι θα παίξουν. Τους έχουμε ήδη ξεκουράσει όλους και πλέον δεν θα υπάρχουν συνεχόμενοι αγώνες, ούτε μεγάλα ταξίδια, οπότε ήρθε η ώρα να βρούμε τον ρυθμό μας. Μακάρι να παίξουμε καλύτερα την άλλη εβδομάδα”.

Ο Πόποβιτς μίλησε και για το χθεσινό παιχνίδι, αναφέροντας τα αίτια της ήττας από τους Κλίπερς: “Η επιθετική και η αμυντική μας λειτουργία ήταν πολύ κακή. Αυτοί ήταν πολύ πιο επιθετικοί από εμάς και το ήθελαν περισσότερο. Ήμασταν επιθετικοί για περίπου 6 λεπτά στην 3η περίοδο, όταν δείξαμε την επικοινωνία που πρέπει να έχουμε, ώστε να νικήσουμε μια καλή ομάδα. Δεν είχαμε, όμως, την απαραίτητη “σκληράδα” για να τους ανταγωνιστούμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…